907. Zdaj je čas, ko se morajo Križarske Molitvene Skupine vzpostaviti in razširiti po vsem svetu

Nedelja, 8. september 2013

Moja draga ljubljena hčerka, zdaj je čas, ko se morajo Križarske Molitvene Skupine vzpostaviti in razširiti po vsem svetu. Te Molitve so podane z Božjo Močjo, z njimi pa so povezani veliki čudeži.

Te Molitve bodo širile spreobrnjenje, prinašale telesno ozdravljenje in ublažile vpliv vojne, lakote ter revščine. Danes vam izročam novo Molitev, ki bo pomagala zmanjšati strašno trpljenje, ki ga bo povzročila vojna.

Križarska Molitev (120): Zaustavi širjenje vojne

O, moj sladki Jezus, odvzemi vojne, ki uničujejo človeštvo. Obvaruj nedolžne pred trpljenjem. Zaščiti duše, ki si prizadevajo doseči resnični mir. Odpri srca tistih, ki jih je prizadela bolečina vojne. Zaščiti mlade in ranljive. Reši vse duše, katerih življenja uničuje vojna. Dragi Jezus, okrepi vse nas, ki molimo za duše vseh Božjih otrok, in podeli nam Milost, da bomo vzdržali trpljenje, ki nam utegne biti naloženo v času spopadov. Rotimo Te, da zaustaviš širjenje vojne ter privedeš duše v Sveto Pribežališče Svojega Srca. Amen.

Pojdite vsi, ki Me slišite, in Me prosite za Milosti, ki jih boste potrebovali, da bi vzdržali Mojo Bolečino v tem času.

Vaš Jezus