906. Moja Sveta Beseda se ne sme spreminjati ali prirejati, tako da postane nekaj drugega

Sobota, 7. september 2013

Moja draga ljubljena hčerka, medtem ko si še naprej na vse pretege prizadevam, da dosežem svet po teh Sporočilih – še vedno mnogo Mojih zvestih vernikov ne sprejme Moje Roke. Te Moje dragocene duše so ranljive, kajti številne ne bodo sprevidele, kako bo njihova vera zlorabljena za odobravanje nove liturgije, ki bo kmalu uvedena in ki ne bo častila Mene, Jezusa Kristusa, Sina človekovega.

Mnogi bodo zmotno domnevali, da nova liturgija in nova maša – čeprav močno spremenjeni – ne moreta škodovati. Toliki se bodo na tihem spraševali o nekaterih vsebinah, kakor tudi o obliki, in zdeli se jim bosta čudni. Kljub temu pa jima bodo zelo redki oporekali, saj bodo verjeli, da ju je blagoslovila Cerkev in da zato ne moreta biti napačni. Česar ne razumejo pa je to, da se Moja Sveta Beseda ne sme spreminjati ali prirejati, tako da postane nekaj drugega. Moja Cerkev je nezmotljiva, toda če bi kateri koli tako imenovani služabnik ali voditelj v Moji Cerkvi sprevračal Božjo Besedo ali spremenil pomen Svete Evharistije, potem zagreši bogokletje proti Bogu.

Ko je človeštvo, vključno z voditelji v Božjih Templjih, odklonilo Resnico, Me je zavrglo in bil sem križan. Kadar kdor koli – ne glede na to, kako visok položaj zaseda med vami – zanika Resnico, je kriv krivoverstva in ne prihaja od Mene. Pa vendar bi vas želeli prepričati, da je Resnica laž. Zanikali bodo vse, kar sem vas naučil Jaz zato, da bi živeli polno krščansko življenje. Pljuvali bodo po Meni, obenem pa vas vodili po poti, za katero bodo pravili, da vodi k Meni, kar pa ne bo res.

Te reči, ki so bile prerokovane, se bodo kmalu zgodile. Bodite pripravljeni. Ko boste videli znamenja, tedaj vedite, da te prerokbe lahko prihajajo samo od Boga.

Vaš Jezus