BOG OČE: NI JE STVARI, KI JE JAZ NE BO STORIL ZA SVOJE OTROKE. NOBENA ŽRTEV NI PREVELIKA

Nedelja, 9. februar 2014, ob 19:00
Moja najdražja hčerka, ni je stvari, ki je Jaz ne bi storil za Svoje otroke. Nobena žrtev ni prevelika.
Ponižujem Se, zato da lahko Svoje Srce položim pred njihove noge, pa vendar ga bodo še naprej teptali. Ponižujem Se s tem, da jih kličem po teh Sporočilih, oni pa Me zasmehujejo in se norčujejo.
Dovolil Sem jim, da so bičali in umorili Mojega Sina, oni pa podcenjujejo Veliko Žrtev, ki Sem jo storil zanje, da bi jim dal življenje ter jih osvobodil iz suženjstva hudobcu.
Rotim jih, naj poboljšajo svoje poti, oni pa se ne menijo Zame. Pošiljal Sem izvoljene duše, da bi govoril z njimi in da bi oznanjal Svojo Besedo, oni pa so jim pljuvali v obraz.
Nadnje Sem pošiljal kazni, a jih niso izučile. Namesto tega so zatrjevali, da so bile zgolj igra usode in da niso imele nič opraviti z Mano.
Pošiljal Sem jim Svojo Ljubezen po čudežnih Darovih, danih vizionarjem, vidcem, svetnikom in prerokom, pa so jih le redki izkoristili. Zapomnite si zdaj Moje Besede, Knjiga Resnice je največji Dar, ki Sem ga dal svetu, odkar Sem poslal Svojega edinega Sina, da bi vas odrešil. Ta Dragoceni Dar poklanjam zato, da bo odprl vaše srce, osvobodil vašo dušo iz njene navezanosti na hudičeve skušnjave in vam pomagal, da se pripravite na Moje Kraljestvo.
Moje Mogočno Posredovanje v tem času pomeni, da bo hitrost, s katero se bo Moja Beseda širila od danes naprej, pretresla in presenetila mnoge. Ko slišite, da se Moja Beseda govori v vsakem jeziku, pri čemer je vključene malo organizacije s človeško roko, vam bo dan dokaz Moči Svetega Duha.
Jaz bom zagotovil, da se Moje Delo obdrži. Pohodil bom vse tiste, ki skušajo zaustaviti Mojo Roko. Na stran bom odrinil one, ki jih vodi hudi duh, in udušil hrup njihovih bednih glasov.
Z zamahom Svoje Roke bom utišal tiste, ki Me skušajo ustaviti, ko pa samo želim rešiti prav vsako dušo. Jaz Sem odločen, da ne bom dovolil, da bi bilo to Delo prezrto, kajti ko Jaz Poslanstvu, kakršno je tole, enkrat dam Svojo Avtoriteto, ste lahko prepričani, da človekova moč ni nič v primerjavi z njo.
Bodite mirni, dragi otroci, in zaupajte Vame, svojega ljubljenega Očeta. Moja Ljubezen je tako silna, da je ni moč oslabiti, ne glede na to, kako hudo grešite. Jaz dopuščam te preizkušnje, stiske in zlobne načrte za izbris vseh sledi o Mojem Sinu, vendar le za kratek čas.
Nikoli se ne bojte Mojih Načrtov, kajti imajo namen, in to je, da iztrebijo vse zlo ter vsem vam prinesejo življenje Veličastva, v skladu z Mojo Sveto Voljo. Veliko je tega, česar se imate veseliti.
Vse, kar vas prosim je, da molite in se držite vsega, kar sem vam v tem času dal po Svojem Svetem Poslanstvu (Preko Knjige Resnice), da vsem vam prinesem največji, neprecenljivi Dar, ki sem ga ustvaril za vas v Novem Nebu in Novi Zemlji – v Mojem Novem Raju – natanko tako, kot je bilo zamišljeno, ko sem ustvaril Adama in Evo.
Vedno se spominjajte Moje Ljubezni do vseh vas, kadar se počutite slabotni ali ranljivi, kajti tako velika je, da presega vaše razumevanje.
Vaš ljubljeni Oče
Bog Najvišji