MATI ODREŠENJA: MOLITE ZA MIR V SVETU

Nedelja, 24. avgust 2014 ob 17:00

Moji dragi otroci, prosim vas, da molite za mir v svetu, kajti zelo kmalu bodo številne države vpletene v vojne, ki jih bo težko zadržati. Mnogi nedolžni ljudje bodo izgubili življenje.

Mir za katerega vas jaz prosim je, da prosite Mojega dragega Sina, da se zmanjša vpliv sovraštva zasejanega v srcih zavedenih ljudi, ki drugim povzročajo hudo trpljenje in strah. Ko bo Bog s Svojo Močjo podaril svetu mir, boste spoznali, da morate drug drugemu izkazovati ljubezen in spoštovanje, ne glede na vašo različnost.

Prosim vas, da to Križarsko Molitev; Molitev miru, molite vsak dan za vaše narode.

Križarska Molitev (164) Molitev miru za narode

O Jezus, podari mi mir. Podari mir mojemu narodu in vsem tistim državam, ki so razdejane zaradi vojne in razdeljenosti. Zasej semena miru v tista zakrknjena srca, ki v imenu pravičnosti drugim povzročajo trpljenje. Vsem Božjim otrokom podari milost miru, tako da bo med njimi rastla ljubezen in složnost; da bo ljubezen do Boga premagala zlo in da bodo duše obvarovane pred korupcijo neresnic, okrutnosti in pred zlobnimi ambicijami. Naj mir zavlada med vsemi, ki posvečajo svoje življenje Resnici Tvoje Svete Besede in med tistimi, ki Te sploh ne poznajo. Amen.

Mir z vami, dragi otroci. Zapomnite si, da brez ljubezni do Boga ne morete najti pravega miru.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja