MATI ODREŠENJA: ŠTEVILO ENA BO UPORABLJENO KOT SIMBOL V NOVI KNJIGI

Petek, 6. Junij 2014 ob 23:15

Moj dragi otrok, sovražniki mojega Sina bodo svetu kmalu predstavili zlobno knjigo, ki bo imela v svoji naslovnici rdeče in črne barve vgrajeno število ena, z glavo kozla skrito v njenem dizajnu.

Tistim, ki ne bodo prepoznali za kaj gre, bo izdaja te knjige predstavljena kot pomembno sredstvo, ki bo zedinilo svet. Knjiga bo uporabljena bo kot najpomembnejši vir v prizadevanju za svetovno edinost in vse, ki jo bodo brali, bo nagovarjala, da se prilagodijo novemu načinu razmišljanja; novemu načinu verovanja v sebe, velikodušnosti do sebe, zato da bi se lahko združili v eno z vsemi, ki sledijo tej poti samopoveličevanja. Ta knjiga bo postala nauk, da združi vse narode; vse religije; vso politiko, vsa pravila in ekonomske smernice. Uporabljena bo za ustanovitev enega svetovnega reda brez verstev, ki častijo mojega Sina, Jezusa Kristusa. Postala bo del šolskega programa in vse vlade bodo nagovorjene, da prilagodijo njeno filozofijo kot del ustav njihovih držav.

Število ena bo uporabljena kot simbol v novi knjigi in ljudje bodo nosili značke z namenom, da javno pokažejo svojo zvestobo enemu svetovnemu zavezništvu. Vse bodo pripravili, tako da, ko se bo antikrist pojavil, bo vidno, da ima ta knjiga del vloge pri njegovi diktaturi. Knjiga bo odobravala vsak lažni nauk; vsakršne laži v Božjih Očeh; neresnice in nevarno filozofijo, ki bo vodila v veliko zablodo vse tiste, ki bodo sprejeli njeno vsebino. Človeška sposobnost razločevanja med dobrim in zlom bo zaradi nje oslabela. Moralnost človeka bo postala vprašljiva in poganstvo, ki bo izgledalo kot religija, ki sprejema vse ljudi, bo pretkano vtkano v vsak njen odlomek.

Mnogi bodo želeli kupiti to knjigo, ker bo predstavljena kot osupljiv dosežek v svetu politike. To bo postala knjiga, ki bo promovirala obliko komunizma, toda videna bo kot edinstvena duhovnost, ki se bo dotaknila mnogih src. Vse pa bo nasprotno resnični Božji Besedi. To bo knjiga, ki bo svet evangelizirala in prepričala v pomembnost humanizma. Poveličevala bo človeštvo; človeško inteligenco; človekov napredek; človekovo veliko moč v znanosti in pomembnost nadzora vseh držav na isti način.

Vse to se zdaj pripravlja, da se zagotovi, da bo antikrist sprejet sredi velikega proslavljanja. Da ne bo pomote, to knjigo bo inteligentno izdelal on, ki bo sebe razglasil za kralja sveta. In vsi ljudje bodo navdušeni nad novim svetom; nad novim začetkom in novim voditeljem. Sčasoma bo z krivoversko knjigo sprejet v Cerkev mojega Sina. Ko se bo usedel na prestol v novem templju, se bodo do njega obnašali vsi kot do Kristusa. Kmalu zatem bo svet zavedel, da bo verjel, da je on, moj Sin, Jezus Kristus.

To bo čas številnih velikih solz. Nebesa bodo prelivala solze zaradi prevare, kateri bo podleglo tako veliko ljudi. Vse te priprave so se že začele, toda istočasno se tudi Bog pripravlja, da se bo boril za tiste, ki bodo padli pod vpliv antikrista. Dobro se pripravite, dragi otroci, ker boste potrebovali vso pomoč iz Nebes, ki vam bodo pomagala, da se obdržite v časih, ki prihajajo.

Hodite naprej v upanju, kajti to obdobje bo kratko, ker Bog ne bo dovolil zveri, da vlada dlje kot je potrebno, v skladu s Svetim Pismom. Zaupajte, upajte in bodite hvaležni, da vam je sedaj dana Resnica, da se boste tako lahko pripravili. Vedno se zahvaljujte Bogu za Usmiljenje, kajti On je tako zelo velikodušen, da bolj kot Ga boste klicali po Njegovem ljubljenem Sinu, bolj bo On omilil vpliv teh preizkušenj.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja