PRVO SPOROČILO BOGA OČETA: PRIŠLA JE URA, DA PREVZAMEM SVOJE VELIČASTNO KRALJESTVO – NOVI RAJ NA ZEMLJI BO TRAJAL 1000 LET

Sobota, 25. junij 2011 ob 16:00

Opomba glasnice: Tik preden sem prejela to Sporočilo, sem ravno zaključila z molitvijo Rožnega Venca Božjega Usmiljenja, ko mi je Sveti Duh nenadno sporočil, da bom prejela Sporočilo od Boga Očeta. Trepetala sem. Potem sem vprašala: »V čigavem Imenu prihajaš?« To je bil odgovor:

Prihajam v Imenu Svojega ljubljenega Sina, Jezusa Kristusa, Odrešenika človeštva. Jaz sem Bog Oče in s teboj govorim prvič. Moja izbrana hči, danes govorim s teboj zato, da lahko posredujem človeštvu Ljubezen, ki jo imam do vseh.

Mnogi Me ne poznajo. Mislijo da Me, toda za milijone Mojih otrok sem Jaz le oseba brez obraza. Vendar pa le malo poznajo Mojo željo, da bi Mi dovolili, da jih ljubim na način kot je bilo zamišljeno.

Mnogi, ki ne priznavajo da je Moja Roka ustvarila zemljo in vsa njena bitja, nemarno izgovarjajo Moje Ime v teh časih. Preostali so zmedeni glede tega Kdo sem Jaz in se Me nekoliko bojijo. Ni se Me potrebno bati, kajti Moja Ljubezen je Čista do vseh Mojih otrok. Tako zelo vas ljubim, da sem storil največjo Žrtev od vseh, da bi vas privedel nazaj v Moj Objem in vam dal priložnost, da bi bili rešeni pred zavajalcem. V svet sem poslal Svojega ljubljenega Sina, Jezusa Kristusa, da bi lahko spoznali Resnico Ljubezni. Če boste to Ljubezen sprejeli, vas bo vse rešila.

Moje Srce je zlomljeno, ker se mnogi izmed vas ne obračate k Meni in Mi ne izkazujete svoje ljubezni. Hrepenim po tem, da bi se preprosto obrnili k Meni in Me prosili za pomoč. Ni se vam potrebno bati Moje Ljubezni, kajti skozi Mojo Ljubezen ste ob rojstvu zajeli svoj prvi vdih. Vsakega izmed vas sem ustvaril po Svoji Podobi, da bi lahko imel družino. Svet sem ustvaril iz Čiste Ljubezni tako, da bi lahko vi, Moji otroci, delili ta Raj z Menoj. Svet je bil tako ljubeče ustvarjen, da je bila vsaka podrobnost skrbno izdelana. Tako vesel sem bil, ko je bil Raj na Zemlji ustvarjen, da so se angeli radovali in Nebesa so bila napolnjena z ognjem ljubezni, katero noben človek nikoli ne bi mogel doumeti. Potem pa je bil uničen zaradi greha, ki ga je povzročila kača.

Moji otroci, naj vam pojasnim. Prišla je ura, da prevzamem Raj, ki sem ga ljubeče ustvaril, tako da bomo lahko ponovno postali ena družina. Družina, ki se bo zbližala med seboj zaradi močnih vezi ljubezni, ki jo bo držala skupaj.

Ta Novi Raj na Zemlji zdaj načrtujem za vse Svoje otroke.

Trajal bo 1000 let na Zemlji in nihče ne sme biti izključen iz njega, kajti to bi zlomilo Moje Srce. Moj ljubljeni Sin, Jezus Kristus in Sveti Duh se močno trudita, da bi vas privedla nazaj v Moj ljubeči objem, tako da se bo lahko Raj, ki je bil ustvarjen na začetku, spet pojavil kot največji Dar, dan Mojim otrokom, da bi uživali v njem.

Ta Raj bo kraj ljubezni, lepote, slave in bo dom vseh, ki so čistega srca in duše. Namenjen je prav vsaki duši na Zemlji in je cilj, ki je vsajen v prav vsako dušo na Zemlji, tudi v tiste, ki se tega ne zavedajo.

Moj Sin govori zdaj svetu in vas pripravlja da vam izkaže Svoje veliko Usmiljenje v času Opozorila, da bi lahko vsi grešniki uživali Novi Raj na Zemlji.

Mojemu Glasu morate prisluhniti. Vse vas pozivam, bodite pozorni. Vrnite se nazaj k Meni. Sprejmite da Jaz obstajam, da sem Jaz Vir vsega življenja, vsega Stvarstva, vse slave. Ko boste to storili, vas bom sprejel v Moj Raj na Zemlji, ki vam bo nudil vse o čemer ste kadarkoli sanjali. Poslušajte Mojega Sina in Sporočila, ki jih daje svetu, da bi vas vse spreobrnil. Nobeno Usmiljenje ne bo izkazano tistim, ki ne bodo poslušali ali ki bodo še naprej izvrševali gnusne grehe.

Jaz sem Bog vsega Stvarstva. Jaz sem Bog Ljubezni in Sočutja. Jaz sem tudi Bog Pravičnosti. Moja Roka bo padla na človeštvo, ki zaradi zlobne zvestobe hudobcu, zavrača hojo po poti Ljubezni in Resnice.

Zdaj je prišel čas, da prevzamem Svoje Veličastno Kraljestvo, katerega noben človek, z grehom ne bo zaustavil. Če bodo to poizkušali, bodo za vedno izgubljeni.

Jaz sem vaš Bog, vaš Stvarnik. Moja Ljubezen nikoli ne mine. Moja Ljubezen je goreča in polna globoke nežnosti do vas, da vas privede nazaj k Meni, k dediščini, ki sem jo tako ljubeče ustvaril. Mnogi Moji otroci se bodo morali zaradi greha odpovedati svoji pravici do te dediščine in se umakniti ter tako dovoliti, da bi brez ovir vstopili skozi Vrata Raja tisti, ki Me resnično ljubijo.

Prosim vas, Moji otroci, ne zavrzite Moje Prošnje človeštvu. Sprejmite Usmiljenje, ki vam ga zdaj daje Moj ljubljeni Sin.

Sprejmite ga z odprtimi rokami.

Bog Oče
Stvarnik in Ustvarjalec vseh stvari