NOVI SVETOVNI RED NAČRTUJE, DA BI NADZOROVAL VAŠ DENAR IN VAŠO HRANO

Nedelja, 17. april 2011 ob 9:00

Moja ljubljena hči, povej ljudem, da bodo zdaj priča številnim ekološkim katastrofam. Zgodile se bodo v najbolj nenavadnih in nepričakovanih krajih in bodo hude v svoji intenzivnosti. Zgodile se bodo zaradi grehov človeštva. Spreobrnite se vsi. Ne pozabite, te podnebne katastrofe vas bodo zbudile iz spanca in pomanjkanja vere. Te podnebne katastrofe se bodo zgodile tudi zato, da bi omilile vpliv zlobnih skupin globalnih zavezništev in njihove zlobne, neumne dejavnosti. Te skupine, ki jih bom označil kot »nova svetovna vlada«, ki prihaja, načrtujejo, da se bodo zdaj vzdignile pod vodstvom antikrista. Te iste skupine so povzročile propad bančnega sistema, zdaj pa bodo povsod po svetu uničile valute. To bodo naredile zato, da vas bodo lahko nadzorovale.

Moja hči, ko sem to Sporočilo delil s teboj nekaj mesecev nazaj, so se ti Sporočila zdela nenavadna, kljub temu pa si si zapisala, kar sem ti povedal. Te kače, satanovi privrženci, ta izprijen, zlobni načrt že nekaj časa načrtujejo. Nekatera njihova pretkana dejanja so že vidna, a kljub temu mnogi verjamejo, da gre svet preprosto skozi še eno finančno krizo. Zbudite se zdaj vsi. Ozrite se okoli sebe in se sami prepričajte. Prenehajte poiskušati namigovati, da vse to povzroča recesija v gospodarstvu, ker to ni res. Ti ljudje bodo nadzorovali vsakega izmed vas preko ene svetovne valute in zadolženosti vaših držav. Nobena država ne bo pobegnila iz njihovih krempljev. Prosim, upoštevajte Moje Besede. Vaš denar bo brez vrednosti. Vaš dostop do hrane in drugih potrebščin bo možen samo preko »žiga«, identifikacije o kateri sem govoril. Prosim, prosim, ne sprejmite tega žiga, kajti zaradi tega vas bom izgubil. Ta žig vas bo ubil, ne samo telesno, temveč tudi duhovno. Ostanite zunaj te pristojnosti. Začnite zdaj načrtovati svoje zaloge hrane, odej, sveč in vode, če se želite izogniti žigu, žigu zveri.

On, antikrist, ki bo vodil to Novo Svetovno Vlado, verjame, da bo ukradel duše človeškega rodu. Toda ne bo. Prav tako kot bodo številni padli pod njegov vpliv, bodo tudi Moji verni ostali še naprej neomajno zvesti Meni, njihovemu Božjemu Odrešeniku.

Vsi tisti, ki se boste posmehovali tem prerokbam, Me zdaj poslušajte. Če boste podlegli vplivu tej svetovni sili, se boste pogubili. Močno vero boste potrebovali, če boste želeli preživeti. Vaše molitvene prošnje bodo uslišane. Jaz vas bom varoval v času tega strahovitega obdobja na Zemlji. Zberite se zdaj v skupine, kjer boste lahko v miru in na skrivnem molili. Oni, Novi Svetovni Red, bodo tudi molili v njihovih nizkotnih cerkvah. Te cerkve obstajajo povsod po svetu, vendar pa so bile zgrajene na skrivnem. Tam opravljajo žrtve in častijo njihovega malika, satana. Ti kulti so se zdaj razširili, vsi pa imajo en skupen cilj – da bi nadzorovali človeštvo. To bodo storili s tem, da bodo poskušali nadzorovati vaš denar, oskrbo s hrano in energijo. Borite se proti njim na najboljši način, ki obstaja: z molitvijo in širjenjem spreobrnjenja. Molite tudi za te zaslepljene ljudi, katerim je obljubljeno veliko bogastvo, tehnologija, daljše življenje in čudeži. Kako zelo se motijo. Resnično so bili zavedeni. Resnico bodo izvedeli šele ko bodo pahnjeni v globine Pekla, takrat pa bo že prepozno.

Molite, molite vsi vi, Moj Rožni Venec Božjega Usmiljenja in Najsvetejši Rožni Venec, vsak dan, kolikor pogosto lahko, da bi omilili posledice tega pretkanega in demonskega načrta. Molite tudi za tiste duše, ki bodo umrle v neizbežnih svetovnih ekoloških katastrofah, katere bo povzročila Roka Boga Očeta. Te duše potrebujejo vaše molitve. Prosim, prisluhnite Mojim prošnjam za molitev, kajti uslišane bodo.

Vaš ljubljeni Odrešenik
Jezus Kristus