908. Bolj vas sovražijo, Moji apostoli, bolj ste ljubljeni od Boga

Torek, 10. september 2013

Moja draga ljubljena hčerka, ali ne veš, da vas bodo, ko vas bo več sledilo Mojim Sporočilom, trpinčili tisti, ki hočejo utišati Moj Glas?

Ko se bo ta Misija na Povelje Mojega ljubljenega Očeta nadaljevala, si vas bodo tisti, ki nasprotujejo tem Svetim Sporočilom, zlasti v Moji Cerkvi na Zemlji, na vse načine prizadevali prisiliti, da jim prenehate slediti. Ti ugovori se bodo stopnjevali, uporabljali pa bodo vsakovrstno izkrivljeno logiko, arogantno zanikanje Resnice in izkrivljeno teologijo, da bi zadušili Božji Glas.

Bolj vas sovražijo, Moji apostoli, bolj ste ljubljeni od Boga, zakaj samo tisti, ki hodijo za Menoj in ki živijo skladno z Mojimi Nauki, bodo trpeli na ta način. Če vas svet poveličuje, če vam je naklonjen ter vas izbere za živega svetnika, pri čemer na vas ne najde nobene krivde in javno ne razgali nobene napake v vašem ravnanju, potem vas Bog ni izbral, saj ne ustrezate temu, kar se pričakuje od Božjih služabnikov. Če ne izražate Resnice in če sprevračate Mojo Resnico, da bi sebe povzdigovali v očeh sveta, boste vrženi proč, medtem ko bom iskal Svoje resnične služabnike.

Moji resnični služabniki Me ljubijo in Moj Sveti Duh jih gane. Njihovo žalost, ki se izraža v njihovih očeh, ker trpijo z Menoj, lahko jasno vidijo tisti, ki so tudi sami prejeli Dar Svetega Duha. Te čiste duše nikoli ne obsojajo drugih ali poskušajo zaustavljati Božjo Besedo, saj tega niso zmožne storiti.

V tem času morate goreče moliti – vi vsi – kajti te Moje svete služabnike napadajo zaradi Mene. Stojim jim ob strani, toda mnogi bodo padli ter se zlomili pod pritiski, da bi molčali, ko bodo prisiljeni svoji čredi predstaviti nauk laži, ki prihaja.

Vaš Jezus