DVA KOMETA BOSTA TRČILA. MOJ KRIŽ SE BO POJAVIL NA RDEČEM NEBU

Nedelja, 5. junij 2011 ob 16:30

Moja draga, ljubljena hčerka čas za Opozorilo je blizu. Z veliko žalostjo ti moram sporočiti, da mnogo duš ne bo prisluhnilo tem Sporočilom o Opozorilu. Moja Beseda pada na gluha ušesa. Zakaj Me ne poslušajo? Ne dajem jim samo Moj veliki Dar Usmiljenja, ko bom na ves svet izlil Svoje milosti, temveč jih tudi pripravljam na ta dogodek. Na milijone grešnikov se bo radostilo, ko jim bom pokazal Svoje veliko Usmiljenje. Preostali ne bodo dobili priložnosti, da bi se pravočasno pokesali, ker bodo umrli od šoka.

Moja hčerka, narediti moraš vse kar je v tvoji moči in opozoriti svet, kajti ta Veliki Dogodek bo šokiral vse ljudi. Preden se bo zgodilo Opozorilo, bodo ljudje videli velika znamenja na nebu. Zvezde bodo trčile s takšno silo, da bodo ljudje prepričani, da je ta spektakel, ki ga bodo videli na nebu nekaj katastrofalnega. Ko bosta dva kometa trčila se bo nebo spremenilo v rdečo barvo in Znamenje Mojega Križa bo videl ves svet. Mnogi bodo prestrašeni. Toda povem vam. Razveselite se, kajti prvič v svojem življenju boste videli resnično Božje Znamenje, ki predstavlja veselo novico za grešnike povsod po svetu.

Ko boste videli Moj Križ boste spoznali, da se Moje veliko Usmiljenje daje vsakemu izmed vas, Mojim preljubim otrokom.

Iz globoke, večne Ljubezni do vas sem prostovoljno umrl na Križu, da bi vas rešil. Ko boste v času Opozorila videli Križe na nebu boste vedeli, da je to Znamenje Moje Ljubezni do vas.

Molite, Moji ljubljeni verni, da se bodo lahko tudi vaši bratje in sestre razveselili, ko jim bom pokazal dokaz Svojega Obstoja. Molite, da bodo sprejeli to priložnost in se odkupili v Mojih Očeh. Molite, da bo to veliko Dejanje Usmiljenja rešilo njihove duše, če mi bodo dovolili, da jim pomagam.

Videli boste kaj se zgodi, če umrete v smrtnem grehu
Opozorilo vas bo očistilo. Morda bo malce neprijetno še posebno za tiste v hudih grehih, kajti prvič boste izkusili kakšen je občutek, ko Božja Luč izgine iz vašega življenja. Vaše duše bodo občutile zapuščenost, ki jo doživljajo tisti, ki so umrli v smrtnem grehu – tem ubogim dušam je zmanjkalo časa, da bi prosile Boga za odpuščanje grehov. Zapomnite si. Pomembno je da dopustim, da boste vsi občutili to praznino duše. Kajti samo takrat boste končno razumeli, da brez Božje Luči v svojih dušah prenehate čutiti. Vaše duše in vaša telesa bi bila samo prazne posode. Celo grešniki čutijo Božjo Luč, kajti On je prisoten v vsakemu Svojemu otroku na Zemlji. Toda ko umrete v smrtnem grehu, ta Luč v vas izgine.

Pripravite se na ta Veliki Dogodek. Rešite svoje duše dokler še lahko. Ko vas bo Božja Luč zapustila, boste končno spoznali praznino, golo temo, ki jo ponuja satan in ki je polna trpljenja in groze.

Prenovite svoje duše. Razveselite se, kajti Opozorilo vas bo rešilo in vas približalo Mojemu Presvetemu Srcu.

Sprejmite Opozorilo, ki vam bo dalo dokaz o večnem življenju.

Zavedajte se, kako je to pomembno.

Vaš ljubljeni Odrešenik
Jezus Kristus
Kralj Človeštva