O strani

UVOD

Sporočila Presvete Trojice, Jezusa Kristusa in Device Marije po prerokinji Mariji Božjega Usmiljenja.
Božja Sporočila je začela prejemati 8. novembra 2010, poročena žena in mati mlade družine iz Irske. Gospod želi, da je poznana po imenu Marija Božjega Usmiljenja.
Ona še vedno sprejema Sporočila in s tem krepi učenje katoliške vere in morale. Marija je prejela podporo velikega števila vernikov, vključno z duhovniki in prostovoljci iz različnih dežel, kar bo omogočilo hitro razumevanje tega, kar se dogaja po svetu.
Trenutno se ta Sporočila preverjajo in skrbno preiskujejo s primernimi načini in postopki. Preverjajo se ali so v skladu z vsemi stališči Katoliškega Nauka in javnega razodetja oz. Svetega Pisma. Prerokinja – prejmnica Sporočil se v polnosti strinja, da ta Sporočila pregleda strokovni teolog in jih kot takšne takoj posreduje Katoliški Cerkvi v natančen pregled.
Papež Benedikt XVI. je bil februarja 2012 obveščen o teh Sporočilih.
Originalna Sporočila so v angleškem jeziku med drugim objavljena na internetni spletni strani:
https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/
in v slovenskem jeziku na internetni spletni strani:
http://www.opozorilo-jezusov-drugi-prihod.si/
Sporočila morajo biti hitro razširjena po vsem svetu kot je povedala prerokinja: » Imamo le še malo časa, preden se bodo v svetu zgodili dogodki in ljudje imajo pravico izvedeti Resnico, tako da si lahko vsakdo izpraša vest v upanju, da se bo njegova duša rešila.« Prerokinja zatrjuje, da je Jezusova želja, da ostane anonimna zato, da zaščiti identiteto svoje mlade družine. Ona ne išče osebne slave ali kakršnekoli pozornosti. Prav tako prosi, da ljudje to odločitev spoštujejo in pričakuje, da se Sporočila presojajo glede na njihovo pomembnost. Njena vloga je zelo jasna: » Potem, ko me je Gospod Jezus Kristus poklical k temu Poslanstvu, sem jaz samo tajnica, ne pa tudi avtor. Avtor je Gospod. Razumem, da je ljudem težko sprejeti Sporočila kot resnična. No, bodite prepričani, da je Ljubezen Jezusa Kristusa in Njegovega Večnega Očeta do vsakega izmed nas na zemlji, čista in neizmerna. Njegovo Srce je zlomljeno, ker je priča trpljenju, ki ga On doživlja zaradi greha v svetu, še posebno zaradi tistih, ki ne verujejo v Njegov Obstoj. V času Opozorila oz. Razsvetljenja Vesti, ki je nadnaraven dogodek, bo Gospod dal svetu dokaz, ki ga potrebuje – da se bo vsaka oseba prepričala o Obstoju Boga.
Naš Gospod Jezus Kristus je prerokinji povedal, naj ta Sporočila ne analizira, naj jim nič ne dodaja in jih sama ne razlaga. Sporočila morajo biti objavljena natančno tako kot jih je prejela, brez kakršnekoli spremembe vsebine. Ona zatrjuje, da to Božje razodetje ni potrebno za verovanje v Boga. Dodaja, da so ta Sporočila samo dobra pomoč ljudem k okrepitvi njihove vere in da se pripravijo na dogodke, ki se bodo, kot pravi, zgodili v obdobju pred Drugim Kristusovim Prihodom. Jasno izjavlja, da ne ve, kdaj se bo Drugi Prihod zgodil in da ji nikoli ni bil dan datum.
Sporočila z vidika Cerkve in Božjega razodetja
Sporočila prerokinje Marije Božjega Usmiljenja potrjujejo nauk Katoliške Cerkve glede vprašanj vere in prakse. Iz Sporočil je človeštvu dano pričevanje, da želi Jezus Kristus ponovno evangelizirati svet z namenom, da se duše pripravijo na Njegov Drugi Prihod. Sporočila o Opozorilu je novembra 2010 začel dajati naš Gospod Jezus Kristus v nizu notranjih govorov, da se svet pripravi na spremembe, ki se bodo zgodile.
Nastale bodo številne vojne, svet bo priča potresom, ker so ljudje obrnili hrbet veri v Boga Očeta, Vsemogočnega.
V teh Sporočilih je Jezus dejal, da Bog Večni Oče ne bo več mirno sedel na Svojem Prestolu in gledal, kako se greh čedalje bolj širi po svetu. Ekološke spremembe so postale intenzivnejše konec leta 2011 in se dogajajo v tistih predelih sveta, kjer so se najmanj pričakovale. Ko bodo postale vsakodnevne, se bodo ljudje začeli spraševati. Spoznali bodo, da ti pojavi niso posledica klimatskih sprememb, temveč delovanja Božje Roke.
To preroštvo nam tudi odkriva, da se bo zgodil dogodek svetovnih razsežnosti, ki ga človeštvo do zdaj še ni doživelo. To bo mistični dogodek, ki se bo zgodil v bližnji prihodnosti in ga bodo doživele vse osebe nad sedem let starosti. Po tem dogodku bodo imeli ljudje jasne dokaze o obstoju Boga. Naš Gospod Jezus Kristus je rekel, da je ta dogodek Opozorilo – Razsvetljenje Vesti. To bo za ljudi Dar, ki jim bo omogočil, da s svojimi očmi vidijo dokaz, da Bog resnično obstaja. Nadvse pomembno je, da bodo ljudje pripravljeni na ta dogodek, ker bodo mnogi umrli od strahu, ko jim bodo njihovi, še posebno smrtni grehi, razkriti. Potrebno je zelo veliko moliti za prejem odpuščanja.
Prerokinja Marija govori, da se bo to zgodilo zato, ker je Bog vedno Usmiljen in želi ljudem ponuditi priložnost za kesanje. Tako bodo ljudje lahko vstopili skozi Vrata Novega Raja na zemlji, ko bo Njegov Sin Jezus Kristus prišel prenovit svet.
Bog želi dati svetu še eno priložnost za odpuščanje grehov, da bi lahko bili rešeni vsi ljudje in bi mogli vstopiti v Novo Nebo, ko se bosta Nebesa in Zemlja združili v eno. Molitev bo omilila mnoge katastrofe, vendar na žalost v tem trenutku na svetu ni dovolj molitve. Zaradi tega se bo Božja Jeza s številnimi neposrednimi učinki spustila na zemljo. Povečalo se bo število potresov, tsunamijev, poplav, vročinskih navalov in vulkanskih izbruhov, ki bodo postali še silovitejši.
Prerokinja prejema Sporočila od Novembra 2010 dalje in še niso prenehala. Prejela je že več kot 1300 Sporočil (nekatera od teh so zasebna), in 170 Križarskih Molitev, 6 Litanij in več kot 20 posameznih molitev. Po mnenju neodvisnih teologov Sporočila podpirajo Katoliški nauk o veri in morali. Marijo so doslej podprli že številni verniki, vključno z več sto duhovniki in krščanskimi prostovoljci iz vsega sveta, tako da bi bila Sporočila, ki jih prejema, lahko hitro posredovana svetu. Sporočila se združujejo v Knjigo Resnice, ki je prerokovana v Svetem Pismu, Danielovi Knjigi (Dan 12) in v Knjigi Razodetja – Knjiga s Sedmimi Pečati (Raz 5,1-14). Jezus, Jagnje Božje, zdaj odklepa teh Sedem Pečatov preko teh Sporočil oz. Knjige Resnice. Ta Sporočila se, kot trdi Marija Božjega Usmiljenja, razodevajo v dobro sveta samega in v dobro drugih ljudi. Prerokinja je povedala, da so ta Sporočila zadnja v nizu Božjih Sporočil danih svetu pred Njegovim Drugim Prihodom. Ta Sporočila so od Boga in so dokaz Njegove Čiste Ljubezni, s katero Bog ljubi vse Svoje otroke.
Prerokinja Marija ima duhovnega voditelja in je deležna duhovnega vodstva s strani Cerkve.

Njegova svetost papež Pavel VI. je 14.oktobra 1966 potrdil Sklep Kongregacije za nauk vere pod št. 58/16 (A.A.S.), ki dovoljuje objavljanje in tiskanje Božjih Sporočil oz. preroštev nadnaravnega izvora tudi, če so brez »Nihil obstat« cerkvenih oblasti.

KNJIGA RESNICE – PRIPRAVITE SE NA DRUGI PRIHOD
9. novembra 2010, ob treh zjutraj, se je Marija nenadoma prebudila. Pogledala je na digitalno uro, ki je rdeče žarela ob njeni postelji in spoznala, da se počuti drugače. Počutila se je breztežno in doživljala vznemirjujoč občutek v svojem trebuhu, ki se je širil vse do njenih stopal in se pri tem dotikal vsakega živca in mišice. Ko je prižgala svetilko ob postelji, je skozi njeno celotno telo kot električni tok šinila cela vrsta močnih čustev, tako telesnih kot duhovnih. Zmedena in prevzeta se je vstala. Takoj jo je pritegnilo k Jezusovi sliki na omarici ob njeni postelji. Obraz na sliki se je pričel spreminjati. Postal je, kot da bi bil živ. Na njeno začudenje se ji je Jezusova podoba nasmehnila in Njegove ustnice so se pričele premikati, kot da bi govoril. Njegov obraz se je premikal, celotno podobo pa so navdajali različni izrazi nežnosti, skrbi, sočutja.
Jezusov Obraz se je začel premikati
Čeprav ni mogla slišati Njegovega glasu, je takoj spoznala, da se On želi sporazumevati z njo. Takoj je spoznala, da čuti Božja navzočnost. Na njeno presenečenje je občutila spokojnost in nekoliko nadrealistično vzdušje v sobi. Začela je trepetati in jokati. Pred Njim je postala kot majhen otrok. Nato je občutila močno željo, da bi zapisala tisto, za kar je vedela, da ji je Jezus govoril. V sebi je spoznala, da so se pravkar odprla vrata. Vklopilo se je stikalo in ni bilo več poti nazaj. Ko je zgrabila staro pisemsko ovojnico in prijela za svinčnik ob svoji postelji, so se besede pričele oblikovati v njenih mislih. Zapisala je to, kar je slišala, medtem ko ji je bilo narekovano na nežen, a avtoritativen način. Vsaka beseda je bila oblikovana jasno, natančno in brez premora. Prve besede, ki jih je napisala, so bile »Tvoja Volja je zame ukaz«. Ne da bi razumela, zakaj je to napisala, je v svojem srcu vedela, da je bil to naraven in spontan odziv. Nekako je vedela, da je morala to najprej zapisati. In nato je prišlo prvo sporočilo, ki ji ga je dal Jezus Kristus. Sporočilo, ki ji je bilo narekovano, je vsebovalo 745 besed in je trajalo natanko 7 minut, da ga je zapisala, besedo za besedo, od začetka do konca. Naslednje jutro jo je prevzel občutek neresničnosti. Z občutkom slabosti je vedela, da je bilo tisto, kar se je zgodilo ponoči, zelo resnično. Nato je prebrala sporočilo. V joku je drhtela od pretresenosti in nejevere, ko je počasi dojemala resnico. Marija, inteligentna ženska, mati štirih otrok, je živela dejavno in izpolnjeno življenje. Ona, ki je bila vajena se spoprijemati s številnimi izzivi vsakdanjih opravkov, bi bila prva, ki ne bi upoštevala takšnih trditev. Kljub temu pa je v svojem srcu vedela ne le to, da si ni domišljala sporočila, ampak da nikoli ne bi bila sposobna napisati kaj takšnega. Nervozno je spet dvignila Jezusovo sliko in jo gledala ter čakala. Izzivala je sliko, da bi se ponovno zganila. In se je.Tokrat je zajokala in rotila Jezusa, naj ji da znamenje, ali vse to obstaja le v njeni domišljiji ali ne.  Bilo je ob 11h dopoldne. Slika se je spremenila kot prej in Jezusov obraz je zopet oživel. Bil je oblečen v belo z zlatim okrasjem okrog Svojega vratu. Njegov obraz je bil podolgovat in suh. Imel je rdečkastorjave valovite lase do Svojih ramen, prodorne modre oči in obdan je bil s slepečo predirljivo lučjo.  Ta luč, pravi Marija, je zelo močna, in ti vzame energijo. Pogledal jo je nežno, z zaskrbljenostjo, sočutjem in globoko neomajno ljubeznijo. Nato se je nasmehnil. Njeno telo je zopet doživelo enak vznemirjujoč, breztežni občutek. Zapisala je še eno sporočilo, tokrat zasebno, precej krajše kot prejšnjo noč. Tokrat ji je Jezus dejal, naj ne bo prestrašena in da se je resnično sporazumeval z njo. Spodbujal jo je, naj ne pobegne stran in naj bo močna. Zagotovil ji je, da si tega ni domišljala. In tako so začela prihajati sporočila, čeprav Marija na začetku ni vedela, na kaj se nanašajo ali kaj pomenijo. Zelo jo je bilo strah odziva javnosti na takšna sporočila in odleglo ji je, ko ji je Jezus povedal, da si želi, da iz številnih razlogov ostane skrita. Ko je počasi dojemala resnico, da so sporočila dejansko pristna, čeprav je na skrivaj upala, da ne bodo, je mislila, da je le še ena vidkinja. Toda ni bilo tako. Jezus ji je sčasoma povedal, kdo je ona. Dejal ji je, da je prerokinja poslednjih časov (izraz, za katerega še nikoli doslej ni slišala) in da ni bila izbrana, ampak poslana kot sedma glasnica, da v Jezusovem Imenu posreduje pečate, vsebovane v Knjigi Razodetja, tako da pripravi svet na Njegov Drugi Prihod. Od takrat od Jezusa Kristusa skoraj vsak dan prejme sporočilo. Nekatera sporočila ji daje Devica Marija, Mati Božja, ki je Mariji razodela nov naziv, po katerem želi biti poznana, in sicer Mati Odrešenja. Prvo sporočilo od Boga Očeta je prejela junija 2011. Tik preden je prejela to sporočilo, ji je bilo dano sporočilo od Svetega Duha, ki ji je oznanil, da Bog Oče želi govoriti z njo. Ves čas, ko je zapisovala sporočilo Boga Očeta, je trepetala, pa ne zato, ker bi bila prestrašena, marveč zaradi Njegove moči in čiste ljubezni, ki jo On čuti do celotnega človeštva. Bog Oče ji je razložil zakaj je sploh ustvaril svet. Rekel ji je, da je ustvaril svet zato, da bi lahko imel družino. Marija je rimokatoličanka, vendar pravi, da je bila do tedaj, ko je začela prejemati sporočila, mlačna vernica. Verovala je v Boga, vendar pa ni bila pobožna v tradicionalnem smislu. V mesecih pred prvim sporočilom je doživljala duhovno prenovo in zasebna prikazovanja Device Marije, čeprav je to obdržala zase. Zaradi prikazovanj je začela več moliti, tudi Sveti Rožni Venec. Med molitvijo Rožnega Venca pred kipom Naše Gospe, 8. novembra 2010, ji je Naša Gospa dala sporočilo, ki si ga je zapisala, vendar ni vedela, kaj pomeni. Mariji je bilo rečeno, da je Kristusov Drugi Prihod zelo blizu in da je poslednja glasnica, poslednja prerokinja. Povedano ji je bilo, da je sedma glasnica, sedmi angel, ki bo svetu posredovala vsebino Pečatov iz Knjige Razodetja, ko jih bo odpiralo Jagnje Božje, Jezus Kristus. Sporočila, ki jih prejema, sestavljajo Knjigo Resnice, napovedano v Danielovi Knjigi za poslednje čase. Svetu se dajejo zato, da bi pomagala širiti spreobrnjenje in da bi bili lahko vsi Božji otroci rešeni pred antikristom, ki se bo kmalu razodel v svetu. Bog, tako pravi ona, želi rešiti vse ljudi, tudi zakrknjene grešnike. Vsi odrešeni bodo z duhom, dušo in telesom vstopili v Novi Raj na Zemlji. Življenje v Novem Raju bo polno blišča, ljubezni, miru, harmonije in ljudje ne bodo pogrešali ničesar.To je dediščina, ki jo je Bog obljubil vsem Svojim otrokom. To bo presegalo vse, kar bi si kdaj koli mogli predstavljati, trdi Marija, toda vstopili bodo lahko samo tisti, ki se bodo obrnili k Bogu in Ga prosili za odpuščanje ter tako prejeli večno življenje. Če pa bodo zavrnili Boga, bodo vrženi v peklenski ogenj, skupaj z antikristom, lažnim prerokom in vsemi, ki sledijo satanu.
In ni več veliko časa!
O KNJIGI RESNICE
Knjiga Resnice je omenjena v Danielovi Knjigi 10,21. Nadangel Gabriel pojasni Danielu, da se vse, kar mu je bilo razodeto glede prihodnosti in poslednjih časov nahaja v Knjigi Resnice. Danielu je bilo rečeno, naj jo zapečati, saj mora biti puščena za drugo obdobje, imenovano »Konec Časov«.
Toda naznanjam ti kaj je določeno v Knjigi Resnice (Dan 10,21)
Ti, Daniel, pa ohrani skrivnost besed in zapečati knjigo do časa, ko bo konec. Mnogi jo bodo iskali, da se jim pomnoži spoznanje. (Dan 12, 4)