BOG OČE: MOJA ROKA BO PADLA Z VELIKO SILO NA TISTE NARODE, KI UZAKONJUJEJO SPLAV

Ponedeljek, 29. avgust 2011 ob 00.05

Prihajam v Imenu Svojega Sina, Jezusa Kristusa. Jaz sem Alfa in Omega, Bog Najvišji. Svojim otrok po vsem svetu želim dati to Sporočilo:

Moč molitve je zadržala Mojo Roko od kaznovanja človeštva zaradi grehov, ki jih izvršuje. Če človeštvo ne bo prenehalo z grehom umora in splava, bom na svet poslal hudo kazen. Moji otroci, do zdaj ste že videli Mojo Jezo preko potresov, poplav, cunamijev in drugih naravnih katastrof. Otroci, kaznovati vas moram, kajti ne morete se izogniti kazni za kazniva dejanja zoper sočloveka.

Greh splava bo kaznovan, ko bo Moja Roka padla z veliko silo na tiste narode, ki odobravajo to gnusobo. Ne bom vam dovolil, da morite Moje nemočno Stvarstvo. Če bodo vaše vlade še naprej sprejemale zakone, ki odobravajo ta strahopetna dejanja, se bo Moja Jeza spustila na vas s takšno silo, da boste rotili za svoje življenje. In vendar se nikoli ne zaustavite, da bi razmislili o tem kaj počnete, ko jemljete življenje nerojenih otrok.

Umora ne bom več prenašal. Zaustavil vas bom in to kmalu. Molite za duše teh nemočnih bitij in prosite za odpuščanje svojih grehov. Ne sprejemajte teh zakonov, ki jih uveljavljajo vaše vlade, katere vodijo pogani, ki nimajo nobenega spoštovanja do življenja.

Moja kazen, ki bo prišla nad države, ki so zakrivile legalizacijo splava, bo izbrisala narode iz obličja zemlje. Vaše države se bodo razdelile na majhne koščke in padle v ocean. Vaše zlobne klinike in bolnišnice, kjer izvršujete ta dejanja, se bodo zaprle in vi, krivci teh dejanj, boste, zaradi vaših ostudnih zločinov, vrženi v peklenski ogenj.

Zdaj prihajam, da vas opozorim: nikoli ne odobravajte splava. Neomajno se zoperstavite splavu v vaših državah in se borite za preprečitev tega globalnega genocida, da se ne bo več nadaljevalo. Če bodo vaše vlade še naprej povzročale ta grozna dejanja Mojemu Stvarstvu, vas bom močno kaznoval.

Prisluhnite zdaj temu, enem izmed Mojih najnujnejših Opozoril človeštvu: Če boste jemali življenje Mojim nerojenim otrokom, bom Jaz vzel vaše življenje. Otroci, močno molite za vero vseh Mojih otrok, ker še vedno ignorirajo Nauke, ki so vam bili dani že od začetka časov.

Bog Oče