Medalja Odrešenja

Kaj je Medalja Odrešenja?

1.Pri tem poslednjem Poslanstvu me kličite Mati Odrešenja. Izdelana mora biti Medalja. Na sprednji strani Medalje naj bo moja podoba s soncem v ozadju moje glave in dvanajst zvezd prepletenih s trnjevo krono na moji glavi. Na zadnji strani Medalje želim, da je prikazano Presveto Srce mojega Sina skupaj z Dvema Mečema Odrešenja, ki naj bosta prekrižana na vsaki strani. (18. julij 2013 ob 19.14)

2.Vsi tisti, ki bodo prejeli Medaljo Odrešenja morajo moliti Križarsko Molitev (115) za Dar Spreobrnjenja. (na strani 162) (18. julij 2013 ob 19.14)

3.Moja Medalja Odrešenja bo spreobrnila tiste, ki jo bodo nosili, moj Sin pa jim bo izkazal Usmiljenje. Otrok, prosim te, da daš zdaj izdelati Medaljo Odrešenja in Škapulir Pečata Živega Boga. (23. avgust 2013 ob 14.09)

4.Te Medalje bodo spreobrnile vse duše, ki so odprte za Usmiljenje mojega Sina, Jezusa Kristusa. Zaradi tega bo odrešenih na milijone ljudi. (14. september 2013 ob 16.10)

5.Moj dragi otrok, Bog želi rešiti prav vsakega človeka iz vsake religije kot tudi tiste, ki zavračajo Njegov Obstoj in Obstoj Njegovega Sina, Jezusa Kristusa. Zaradi tega morajo ljudje vseh starosti, vseh kultur in religij prejeti Medaljo Odrešenja. (20. januar 2014 ob 12.09)

6.Ne zavrnite Dar Medalje Odrešenja. Ta zadnja Medalja, ki vam jo dajem po Božjem Usmiljenju bo pritegnila k Večnemu Življenju na milijarde duš. (20. januar 2014 ob 12.09)

7.Medalja Odrešenja vas bo poleg drugih milosti, ki jih obljublja varovala pred močjo Antikrista, če jo boste nosili na sebi. (7. februar 2014 ob 15.50)

8.Vedite, da morate Darove, ki jih je svetu skozi stoletja dajala Moja Mati, uporabiti za to, da zaščitite sebe. Prav tako vedite, da bo Medalja Odrešenja – močnejša kot katera koli druga – vaša obramba pred vplivom Antikrista. Storjen bo vsak poskus, da bi zaustavili Medaljo Odrešenja, toda nič ne bo ustavilo Moči, povezane s tem Darom. (20. februar 2014 ob 18.39)

9.Pečat Živega Boga vas bo varoval pred žigom zveri in Medalja Odrešenja pred herezijami, ki se bodo izlivale iz ust Mojih sovražnikov, ki bodo zasegli Mojo Cerkev na Zemlji. (5. maj 2014 ob 16.10)

MEDALJO ODREŠENJA LAHKO NAROČITE TUKAJ:

Medalja Odrešenja (klikni)

ALI PREKO HRVATOV TUKAJ:

http://upozorenjepreddrugidolazak.info/?page_id=1210 (klikni)

Tako izgleda Medalja Odrešenja:

medalactual
Spredaj
studio_grey0000_3
Zadaj
MATI ODREŠENJA: MEDALJA ODREŠENJA PONUJA DAR SPREOBRNJENJA
Četrtek, 18. Julij 2013 ob 19:14

Moj otrok, želim si, da ljudje zvedo, da me od zdaj naprej kličete po zadnjem nazivu, ki mi ga je dal moj Sin na Zemlji. Pri tem poslednjem Poslanstvu me kličite Mati Odrešenja.

Izdelana mora biti Medalja. Na sprednji strani Medalje naj bo moja podoba s soncem v ozadju moje glave in dvanajst zvezd prepletenih s trnjevo krono na moji glavi. Na zadnji strani Medalje želim, da je prikazano Presveto Srce mojega Sina skupaj z Dvema Mečema Odrešenja, ki naj bosta prekrižana na vsaki strani.

Ta Dva Meča Odrešenja bosta imela dva pomena. Prvi Meč bo premagal zver. Dana mi je bila oblast, da storim to na Poslednji Dan. Drugi Meč bo presunil srca najtrdovratnejših grešnikov in bo Meč s katerim bodo njihove duše rešene.

Medalja naj bo na voljo v velikih količinah, blagoslovljena s strani duhovnika in nato dana tistim, ki jo bodo želeli imeti. Medalja Odrešenja podarja Dar Spreobrnjenja in Odrešenja.

Vsi tisti, ki bodo prejeli Medaljo Odrešenja morajo moliti Križarsko Molitev (115) za Dar Spreobrnjenja:

O Mati Odrešenja, prekrij mojo dušo s svojimi solzami Odrešenja. Osvobodi me dvomov. Dvigni moje srce, da občutim Navzočnost tvojega Sina. Podari mi mir in tolažbo. Moli, da se resnično spreobrnem. Pomagaj mi sprejeti Resnico. Odpri moje srce, da lahko sprejmem Usmiljenje tvojega Sina, Jezusa Kristusa. Amen.

Moj otrok, prosim naj bo ta Medalja zasnovana in izdelana.

Vodila te bom na vsakem koraku poti, ti pa moraš potem zagotoviti, da bo na voljo po vsem svetu.

Pojdi v miru in služi mojemu Sinu.

Tvoja Mati
Mati Odrešenja

MATI ODREŠENJA: ANTIKRIST BO OB SVOJI RAZGLASITVI IZJAVIL, DA JE POBOŽEN KRISTJAN
Petek, 23. avgust 2013 ob 14:09

Moj otrok, kako zelo bodo kristjani trpeli! Bolezen greha je v številnih oblikah zajela ljudi povsod po svetu.

Sedaj poteka organiziran poskus, da bi iztrebili krščanstvo. To se kaže v številnih oblikah. Kristjanom se bo odrekala pravica do javnega izpovedovanja njihove zvestobe Bogu, toda vsaki drugi religiji, ki ni od Boga, pa bo to dovoljeno. Ostale religije bodo deležne velike podpore, ko bodo prosile za pravičnost v imenu svojih državljanskih pravic. Zaradi tega se bodo še naprej širili grehi, ki so odvratni mojemu Očetu.

Ljudje bodo prisiljeni sprejeti greh v svojih državah. Če bodo kristjani nasprotovali tem zakonom bodo storili kaznivo dejanje. Kristjani bodo v očeh drugih brezsrčni, desničarski in tisti, ki ne spoštujejo človekovih pravic. Vsako krepost, ki jo je moj Oče položil v duše bodo uporabili kot pretvezo v svojih prizadevanjih, da bi upravičili greh v vaših državah.

Kadar bolezen mesa zajame skupnost, le-ta pomori številne. Toda po obdobju velike žalosti in številnih smrtnih žrtev preostala skupnost postane nedovzetna za to bolezen. Greh bo povzročil bolezen mesa v številnih državah. Odrešenik človeštva bo izrekel sodbe Pečatov in Gospodovi angeli jih bodo izvršili. Mnogi bodo umorjeni v spravo za človekovo hudobijo.

To očiščenje se bo nadaljevalo, dokler ne bodo ostali samo tisti, ki so nedovzetni za smrt zaradi njihove ljubezni do Boga.

Kristjani bodo zelo trpeli in na številne načine. Njihova vera jim bo odvzeta in na njeno mesto bodo postavili gnusobo. Njihova bolečina, ki se je že začela, je enaka bolečini, ki jo v teh časih doživlja moj Sin.

Nato bodo morali biti priča osupljivemu prizoru, ko bo antikrist ob svoji razglasitvi izjavil, da je pobožen kristjan. V svojih nagovorih bo uporabil številne izseke iz Svetega Pisma. Utrujeni kristjani, ki trpijo, bodo takrat nenadoma začutili olajšanje. Mislili bodo, da je končno prišel človek, poslan iz Nebes, kot odgovor na njihove molitve. Iz njegovih ust bodo prihajale številne sladke in tolažilne besede. Ker bo »odpravil« krivice zoper kristjane, se bo zdelo kot, da ga je poslal Bog. Pazljivo bo konstruiral način, na katerega ga bodo dojemali kristjani, še posebno Rimokatoličani, kajti oni bodo njegova glavna tarča.

Vsi bodo občudovali antikrista. Njegova tako imenovana krščanska dela, kretnje in njegova dozdevna ljubezen do Svetega Pisma ga bodo napravila hipoma sprejemljivega za mnoge. Vse narode bo povezal skupaj in se lotil prirejanja obredov za ostale religije, še posebno za poganske organizacije, tako da bodo lahko sodelovale med seboj za dosego svetovnega miru. Uspelo mu bo združiti države, ki so si bile sovražne do tedaj. V državah opustošenih od vojne bo nastal mir in njegova podoba se bo pojavljala povsod po svetu. Njegov zadnji, veliki dosežek bo nastopil tedaj, ko bo vse tiste narode, ki jih bo združil, privedel pod oblast Katoliške Cerkve in vseh ostalih krščanskih denominacij. Ta združitev bo ustvarila novo, eno svetovno religijo. Od tistega dne naprej bo na Zemlji izbruhnil Pekel, vpliv demonov pa bo na najvišji ravni – kot je bilo v času pred vesoljnim potopom. Ljudje bodo molili Boga v cerkvi novega svetovnega reda in zdelo se bo, kot da so pobožni v vseh pogledih. Toda zunaj cerkva se bodo javno vdajali grehu. Nobenega greha se ne bodo sramovali. Pod hipnotičnim vodstvom lažne trojice – trojice, ki jo je ustvaril satan – bodo hrepeneli po vsakovrstnih grehih z namenom, da bi potešili svoj novoodkriti apetit. Ta hudobija bo vključevala nečiste grehe. Golota bo sprejemljiva. Ljudje bodo izvrševali opolzke grehe mesa na javnih krajih. Umori bodo postali nekaj običajnega in izvrševali jih bodo mnogi, tudi otroci.

Satanistično čaščenje in črne maše bodo potekale v številnih Katoliških Cerkvah. Splav bodo imeli za rešitev problemov vseh vrst in dovoljen bo vse do dneva rojstva.

Kmalu bo izražanje kakršnekoli pripadnosti Jezusu Kristusu postalo kaznivo dejanje. Če vas bodo videli nositi pravi Križ, boste obtoženi kaznivega dejanja, ker boste kršili zakon. Zakon v vaših državah bo postal dvojni zakon – politika in religija bosta združeni v novem svetovnem redu.

Zaradi tega preganjanja bodo mnogi nevede častili zver in postali okuženi. Tako okuženi bodo postali, da bodo oblastem izdajali brata, sestro, mater in očeta, če bodo ti ostali zvesti krščanstvu. Otroci, vaše edino upanje, da boste vzdržali to preganjanje je molitev.

Pozivam vas, da obdržite vse Svete predmete, Rožne Vence, Blagoslovljene sveče, Blagoslovljeno vodo, Sveto Pismo, Sveti Misal in Križarski Molitvenik. Pečat Živega Boga morate imeti v svojem domu in na sebi, če je mogoče. Moja Medalja Odrešenja bo spreobrnila tiste, ki jo bodo nosili, moj Sin pa jim bo izkazal Usmiljenje. Otrok, prosim te, da daš zdaj izdelati Medaljo Odrešenja in Škapulir Pečata Živega Boga.

To Sporočilo je svarilo iz Nebes glede dogodkov, ki se bodo zgodili v prihodnosti. Poslušajte mene, Mater Odrešenja. Voditi vas moram k Resnici, tako da boste ostali resnično zvesti mojemu Sinu v vsakem trenutku.

Pojdite v miru, otroci. Bodite pomirjeni, kajti ta preizkušnja bo zaradi Božjega Usmiljenja kratka. Zaupajte vame, vašo Mater. V času vaših preizkušenj bom vedno z vami. Nikoli ne boste sami.

Vaša Mati
Mati Odrešenja

MATI ODREŠENJA: TE MEDALJE BODO SPREOBRNILE VSE DUŠE, KI SO ODPRTE ZA USMILJENJE MOJEGA SINA, JEZUSA KRISTUSA
Sobota, 14. september 2013 ob 16:10

O, moj otrok, prav tako kot ljubim svojega Sina od trenutka, ko sem se zazrla v Njegov lepi Obraz, tako ljubim tudi vse Božje otroke kot da bi bili moji.

Jaz sem Božja Mati, vendar pa sem tudi Mati vseh Božjih otrok. Zaobljubila sem se, da jim bom pomagala v njihovem trenutku končnega odrešenja. Ko me je moj Sin kronal v Nebesih, mi je dal oblast, da postanem Mati dvanajstih rodov – dvanajstih narodov v Novem Jeruzalemu. Preden napoči ta dan bom kot Mati Odrešenja povsod po svetu zbirala duše in jih vodila k svojemu Sinu. Pri tej težki nalogi Mu pomagam in kakor je moje Srce sklenjeno z Njegovim Srcem, tako je tudi sklenjeno s srci tistih, ki resnično ljubijo mojega Sina.

Jaz kot vaša Mati ljubim vse Božje otroke. Do vsakega izmed vas čutim enako ljubezen kot jo čuti katerakoli mati do svojega otroka. Na Božje otroke gledam kot bi bili vsi le majhni otroci. Čutim njihovo bolečino. Trpim s svojim Sinom, ko gleda kako grešniki zavračajo Njegovo Ljubezen. Kako zelo trpi On zaradi njih in koliko solz pretočim, ko vidim, kako narašča človekova beda zaradi širjenja grehov! Kljub temu pa je še vedno veliko ljubezni v svetu. Kadar je ta ljubezen čista, bo premagala temo in bo kakor svetilnik k sebi pritegnila duše. Tako bo Bog deloval z namenom, da razsvetli človeštvo. Uporabil bo ljubezen tistih, ki Ga ljubijo, da Mu privedejo ostale duše.

Moja dolžnost je, da čim večjemu številu grešnikov dam priložnost, da rešijo svoje duše. Zato se prikazujem povsod po svetu, da se vera grešnikov vname in sedaj tudi s posredovanjem Medalje Odrešenja.

Otrok moj, kot sem že dejala, mora biti ta Medalja na voljo ljudem preko tebe in izdelana na podlagi navodil, ki si jih prejela od mene. Ta navodila so dana samo tebi. Te Medalje bodo spreobrnile vse duše, ki so odprte za Usmiljenje mojega Sina, Jezusa Kristusa. Zaradi tega bo odrešenih na milijone ljudi.

Otroci, hvala vam, da ste odprli svoja srca meni, vaši Materi in da ste poslušni mojemu ljubljenemu Sinu, Jezusu Kristusu, Odrešeniku človeštva.

Vaša Mati
Mati Odrešenja

MATI ODREŠENJA: TA ZADNJA MEDALJA, KI VAM JO DAJEM PO BOŽJEM USMILJENJU BO K VEČNEMU ŽIVLJENJU PRITEGNILA NA MILIJARDE DUŠ
Ponedeljek, 20. januar 2014 ob 12:09

Moj dragi otrok, Bog želi rešiti prav vsakega človeka iz vsake religije kot tudi tiste, ki zavračajo Njegov Obstoj in Obstoj Njegovega Sina, Jezusa Kristusa. Zaradi tega morajo ljudje vseh starosti, vseh kultur in religij prejeti Medaljo Odrešenja.

Vsaki osebi, ki bo prejela Medaljo, čeprav ta ne bo mogla biti blagoslovljena, bo podarjen izreden Dar. Takoj po prejetju Medalje, ji bo Bog podelil milost spoznanja, kako nemočen je človek brez Boga in zavedanja Božje Vsemogočne Ljubezni. Razsvetlil bo tudi najbolj trmaste duše in tiste s kamniti srci. Kmalu bodo začeli iskati Resnico in rotiti Boga naj jim pomaga olajšati trpljenje ter jih napolni s Svojim Velikim Usmiljenjem.

Ne zavrnite Dar Medalje Odrešenja. Ta zadnja Medalja, ki vam jo dajem po Božjem Usmiljenju bo pritegnila k Večnemu Življenju na milijarde duš.

Ko mi je Moj Oče dal navodila, da po Sv. Dominiku razodenem Najsvetejši Rožni Venec, so ga mnogi zavrnili. V teh časih ga še vedno mnogi zavračajo, ker so prepričani, da sem ga ustvarila jaz. Najsvetejši Rožni Venec mi je bil dan, zato da bi lahko bili zaščiteni pred hudobcem vsi, ki bi ga molili. Po moji priprošnji se izlivajo na duše posebne milosti in zaščita pred vplivom hudobca.

Ne naredite napake, da bi zavrnili to Medaljo. Ta Medalja je za ves svet. Po njej se bodo zgodili številni čudeži. Tisti, ki jo bodo zavrnili ali drugim poskušali preprečiti, da jo sprejmejo, bodo zavrnili odrešenje. To bodo storili zlasti ateisti, ki so najbolj potrebni Božjega Posredovanja. Tiste, ki zavračajo Boga morate vedno izročati pred Prestol Mojega Očeta in rotiti Usmiljenja za njihove duše.

Prosim zagotovite, da bo Medalja Odrešenja na voljo čim večjemu številu ljudi.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja

MATI ODREŠENJA: MNOGI BODO VERJELI, DA JE ANTIKRIST ZELO SVET ČLOVEK
Petek, 7. februar 2014 ob 15:50

Otrok moj, če bi moj Sin, Jezus Kristus v teh časih hodil po zemlji bi Ga umorili. Noben dostojanstvenik v Njegovi Cerkvi Ga ne bi sprejel. Postal bi predmet zasmehovanja, nato bi se Ga bali in Ga tako prezirali, da bi Ga dali križati tako kot v preteklosti.

V teh časih prihaja moj Sin samo v Duhu. Na Ukaz mojega Očeta se na Zemlji ne bo pojavil kot človek v telesu. Pozivam vas, naj bo to Sporočilo vsem jasno, kajti mnogi bodo prišli v Njegovem Imenu. Eden izmed njih bo postal slaven in trdil, da je moj Sin, toda to bo laž.

Antikrist se bo dvignil in bo postal tako močan, da bo njegovo podobo videti povsod po svetu. Izdelali bodo kipe z njegovo podobo, njegov obraz pa se bo neprestano pojavljal v novicah in na televizijskih zaslonih po vsem svetu. Ploskali mu bodo najvplivnejši voditelji, toda vpliv nad človeštvom bo resnično pridobil šele potem, ko ga bo javno sprejel in nato podprl lažni prerok.

Če bi moj Sin ponovno prišel v telesu in prosil za pozornost, bi Ga uničili. Antikrista pa bodo ljudje toplo sprejeli in ga zmotno zamenjali za Jezusa Kristusa.

Vsaka Beseda vsebovana v Svetem Pismu, ki se navezuje na Drugi Prihod mojega Sina bo prirejena in izkrivljena z namenom, da prepriča ljudi, da so priča vrnitvi Jezusa Kristusa. Sovražniki mojega Sina, ki se družijo z Njegovimi nedolžnimi služabniki v Cerkvah mojega Sina povsod po svetu, bodo padli v hudo zmoto. Njihovi voditelji bodo sprejeli antikrista in spodbujali duše, da ga malikujejo. Njegov vpliv bo šokiral mnoge, ki bodo ostali zvesti Bogu. Pomembno je, da zaščitite svoje duše pred njegovo hipnotično privlačnostjo.

Medalja Odrešenja vas bo poleg drugih milosti, ki jih obljublja varovala pred močjo antikrista, če jo boste nosili na sebi. Da ne bo pomote, antikrist bo očaral mnoge. Imeli ga bodo za najmočnejšega, najbolj priljubljenega, najbolj karizmatičnega in najvplivnejšega voditelja vseh časov. Mnogi bodo verjeli, da je antikrist zelo svet človek. Zaradi njegove povezave s Cerkvijo mojega Sina se bo na milijone ljudi spreobračalo v to za kar bodo verjeli, da je Resnica. Ta njegova lažna svetost bo prinesla solze veselja tistim, ki vse do tedaj niso verovali v Boga. Tega človeka bodo obsipavali s hvalo in mu pripisovali zasluge, da je rešil njihove duše.

Na začetku bodo antikrista imeli za velikega voditelja, za privlačnega, očarljivega in ljubeznivega. Sčasoma bo pričel kazati ozdravljajoče moči. Številni ljudje bodo javno spregovorili in trdili, da jih je ozdravil.

Mnogi bodo tudi zatrjevali, da v njegovi navzočnosti doživljajo čudeže. Nato se bodo povsod po svetu pojavila lažna prikazovanja, v katerih bo videti podobo znamenja Svetega Duha.

Mediji bodo o njem ustvarili božansko podobo in zelo redki si ga bodo drznili javno grajati. Ker bo obvladal številne jezike, bo v zelo kratkem času preslepil na milijone ljudi.

Začele se bodo govorice, da se je zgodil Drugi Prihod Jezusa Kristusa. Te govorice bodo podžigali tisti, ki bodo s širjenjem laži neutrudno delali za antikrista dokler ga naposled ne bodo zmotno zamenjali za mojega Sina.

Zdaj se ti dogodki zdijo neverjetni, toda ko se bodo začeli uresničevati pred vašimi očmi, se vam bodo zdeli kot nekaj normalnega. Mnogi bodo te dogodke imeli za poživljajoče.

Ko bo satan uporabil vse laži in jih predstavil svetu od zadaj naprej bodo antikrista, ki bo uporabljal satanistične rituale, videli kako se dviguje v Nebesa. Mojega Sina bodo ob Njegovi vrnitvi videli, kako prihaja na oblakih, nasprotno kot tedaj, ko je šel v Nebesa; prav tako kot je obljubil.

Na koncu bodo antikrist in vsi tisti, ki so ga kot sužnji častili vrženi v ognjeno jezero in mir bo vaš, dragi otroci. Vsi tisti, ki bodo ostali zvesti Resnici bodo v trenutku dvignjeni v Novi Raj, ko bodo Nebesa in Zemlja postala eno.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja