KNJIGA RESNICE

Sobota, 18. december 2010 ob 9:40

Zdaj veš, da se to kar Jaz obljubim uresniči. Poslal sem ti duhovnega voditelja, osebo, ki sem jo izbral že na začetku tvoje poti. Nekaj časa traja, da redki izvoljenci sprejmejo Kelih za Moje Delo. Moja hči, ti potrebuješ duhovnega voditelja, tako da Moj služabnik v polnosti razume Moja Sporočila. Tako se bo Beseda širila in bodo ljudje spoznali Resnico. To bo pot, polna grbin in kratkih steza, ki se bodo nenadoma pojavile, da bi te zapeljale v drugo smer, toda ne boj se. Zdaj si vodena in boš občutila večje zaupanje v svoje Delo.

Zdaj zapiši to. Knjiga Resnice se daje človeštvu, da bi se lahko odkupilo v Mojih Očeh. Da bi lahko ljudje oznanjali Mojo Slavo preden se bom vrnil kot Usmiljeni Odrešenik in Pravični Sodnik. Nikoli nočem kaznovati Svoje otroke, toda v določenih primerih ne morejo biti rešeni tisti, ki v polnem zavedanju sodelujejo z zavajalcem in ki njega ter njegove zlobne služabnike cenijo do te mere, da se jim priklanjajo pred oltarjem. Oni vedo, kdo so. Težko se bodo vrnili nazaj k Meni. Moli zanje.

Koga satan napada

Zavajalcu je na Zemlji ostalo zelo malo časa, da povzroča razdejanje, zaradi tega je povsod po svetu okrepil svoje delovanje. Njegova tarča so predvsem Moji sveti služabniki v Cerkvi Mojega Očeta, mladi in lepi kot tudi visoko inteligentni.

Tistim, ki se še naprej hvalijo da ne verujejo v Mene in Mojega Večnega Očeta bo dana samo še ena priložnost, da odprejo svoja srca.

Boli Me, ko jih gledam. To je tako kot da bi gledal avto poln ljudi, Mojih dragocenih otrok, ki se skozi gosto meglo peljejo proti pečini. Zavili so v napačno smer in so tik pred tem, da zgrmijo v globoko temo, ki je brez kakršnegakoli upanja, čeprav so prepričani, da se vračajo nazaj v udobje svojih domov.

Prerokbe, ki so bile napovedane, se bodo zdaj odvile

Moja ljubljena hči, pripraviti Moje otroke do poslušanja ne bo lahko. Vztrajati moraš kljub oviram. Potrpežljivost je pomembna. Ta Sporočila so zelo dragocena in polna ljubezni kot tudi svaril. Moji otroci se morajo zaustaviti in spoznati, da se bodo prerokbe, napovedane tako dolgo nazaj zdaj odvile. Ti dogodki se bodo na Zemlji kmalu zgodili in čas je zelo, zelo kratek.

Jaz nikoli ne bom razodel datuma Svojega Drugega Prihoda

Moja ljubljena hči, Jaz ti nikoli ne bom razodel datuma Svojega Drugega Prihoda, kajti to ni za tvojo vednost. Toda preden bom prišel, bom govoril vsemu svetu, kar zdaj počnem, tako da Svojim otrokom izkažem Pravično Usmiljenje.

Moja Mati dela v Mojem imenu

Moja ljubljena Mati dela v Mojem Imenu in daje Sporočila po izvoljenih vidcih. Drugi izvoljeni preroki na skrivnem prostovoljno trpijo, da bi rešili duše. Dovoljujem jim, da trpijo Mojo Bolečino kot izraz tako velike velikodušnosti, ki jo izkazujejo ti najzvestejši verniki. Oni so odgovorni za odrešenje mnogih. Toda ne trpijo le muk, ki sem jih Jaz prestajal na Križu, temveč čutijo tudi bolečino, ki jo Jaz trpim v teh časih. Poleg tega še občasno prestajajo posmehovanje, žaljenje in norčevanje. Vendar pa zaradi svoje ponižnosti vse to pretrpijo v tišini ali v nekaterih primerih vsem na očeh. Drugi, Moji sveti služabniki, ki si izberejo življenje samote Mi delajo veliko uslugo. Njihova posebna žrtev samoodpovedi tudi pomaga pri reševanju duš.

Božje Darove se ima za samoumevne

Težko je posredovati Resnico v sodobnem svetu, v katerem je tehnologija pripeljana do tako vrtoglavih višin. Moj Glas je kakor šepet v puščavi, odrinjen na stran v korist užitkov.
Moji otroci ne spoznavajo, da so vsa čudesa, dana človeštvu po tehnologiji, dar Večnega Očeta. Vsa čudesa v obliki razvoja zdravil, v dobro človeštvu so prav tako dar. Pa vendar se te darove jemlje za samoumevne, ker Moji otroci mislijo, da je vse to človeško delo, čeprav ni.

Dar inteligence

Dar inteligence, kakor tudi dar glasbe, sta darova, ki prihajata iz Nebes, in prav zato, ker sta to Božja darova, sta tarči satana, hudobca. Zaradi njegovega vpliva se tehnologija v svetu zlorablja za uničevalne namene. Kako zelo se on smeji, ko vidi, da izbruhnejo vojne in kadar se tehnologija uporablja za vohunjenje ali ubijanje. Kako se tudi smeji, kadar se tehnologija zdravil uporablja ne le za ubijanje, ampak tudi za opravičevanje ubijanja. Vsi ti strah vzbujajoči zločini proti človeštvu, ki jih omogoča tehnologija, se skrivajo za masko tako imenovane tolerance.

Toleranca kot krinka za zlo

Toleranca je lahko najpopolnejša krinka za zlo. Preko Mojih Naukov lahko vsak takoj prepozna te zločine zoper človeštvo, kadar se odvijajo pred vašimi očmi. V imenu tolerance so ljudje umorjeni, jemlje se jim svoboda, predvsem pa pravica, da bi se borili za moralno pravičnost. Oh da, otroci, bodite budni, pozorni in na preži, kadar slišite besedo »toleranca«, saj je to ena od satanovih najljubših iger prevare.

Ljudje se pogumno ne vstanejo in borijo za svojo krščansko vero

Moji otroci se kljub sodobnim komunikacijam ne borijo, da bi pogumni vstali in priznali svojo krščansko Vero. To se dogaja predvsem zaradi dejstva, da večina Kristjanov živi v zahodnem svetu. Strah jih je, da se jim bodo posmehovali in jih ustrahovali. Popolnoma prav imajo. To se bo zgodilo. Toda prisluhnite temu. Moji otroci vedno trpijo neko obliko posmehovanja, kadar vzamejo Moj Križ na svoje rame. Tako so lahko prepričani, da opravljajo Moje Delo.

Tisti, ki trpi v Mojem Imenu, bo prejel velike blagoslove in mnoge milosti. Kristjani, ki se borijo za pravico razglašanja Mojega Imena v javnosti, bodo najbolj trpeli. Ostati morate močni. Vi ste Moje Upanje na tej Zemlji. Brez Mojih zvestih vernikov Moji otroci ne morejo prestopiti poslednjega praga v Kraljestvo Mojega Očeta.

Jaz ljubim vse Svoje verne. Jaz sem v njihovih srcih in oni se tega zavedajo. Prisluhnite zdaj Moji Besedi preko te prerokinje. Ne ignorirajte teh Sporočil. Ta Sporočila bodo, ko se bodo širila od ust do ust, pomagala rešiti na milijone duš po vsem svetu, pred Mojim Drugim Prihodom.

Pojdite zdaj v miru in ljubezni.

Vaš zvesti Odrešenik
Jezus Kristus