Pečat Živega Boga

Nato sem videl drugega angela, ki se je vzpenjal od sončnega vzhoda in je imel Pečat Živega Boga. Z močnim glasom je zavpil štirim angelom, ki jim je bila dana oblast, da škodujejo zemlji in morju: »Ne škodujte ne zemlji ne morju ne drevesom, dokler s Pečatom ne zaznamujemo služabnikov našega Boga na njihovih čelih! (Raz 7, 2-3)

BOG OČE: VSTANITE ZDAJ IN SPREJMITE MOJ PEČAT, PEČAT ŽIVEGA BOGA

Ponedeljek, 20. februar 2012 ob 00:20

Moja ljubljena hči, Moje srce se napolnjuje z žalostjo zaradi grehov Mojih otrok.

Kot vsak ljubeči Oče, njihovo zlobno sovraštvo, drug do drugega, prelamlja Moje Srce.

To je kot meč, ki prebada Moje Srce, ki ne bo izginil.

Jaz sem Bog, Najvišji, Kateri bom, zaradi svobodne volje, ki Sem jo dal vsem Svojim otrokom, moral, dokler ne pride Novi Raj na zemljo, trpeti trajno bolečino.

Nato se boste, Moji otroci, soglasno združili z Mojo Sveto Voljo.

Dokler se to ne zgodi, ne more biti mir na zemlji.

Samo ko bo hudobec, in tisti, ki zvesto sledijo lažem, ki jim jih obljublja, uničeni, lahko končno svet postane miren.

Moja hči, povej Mojim otrokom, da ne uživam v mislih, da kaznujem Moje otroke, kajti ljubim jih.

Oni so Moji, Moje ljubljeno stvarstvo. Ko vidim kako je hudobec pokvaril njihove duše, je to stalna muka Zame, njihovega ljubljenega Očeta.

Želim si privesti, vse vas, ljubljeni otroci, ki poznate Mene in Mojo ljubezen do vas, v čudoviti Novi Raj na zemlji.

Obljubljam vam, da bo preganjanje hitro minilo in da boste zaščiteni.

Kajti zdaj vam dajem Pečat Svoje Ljubezni in Zaščite.

S tem boste ubežali tistim, ki bodo v vaših državah povzročali stiske.

Moj Pečat je Moja Obljuba Odrešenja.

Moja Moč bo, s tem Pečatom, prišla v vas in nič hudega se vam ne bo zgodilo.

To je čudež, otroci, in samo tisti, ki se priklanjajo pred Menoj, njihovemu Gospodu in Stvarniku vseh stvari, kot mali otroci z ljubeznijo v svojih srcih do Mene, bodo lahko blagoslovljeni s tem Božjim Darom.

Vstanite zdaj in sprejmite Moj Pečat, Pečat Živega Boga.

Izgovorite to Križarsko Molitev (33) za potrditev Mojega Pečata. Sprejmite ga z ljubeznijo, veseljem in s hvaležnostjo.

O, Moj Bog, moj ljubeči Oče, z ljubeznijo in s hvaležnostjo sprejmem Tvoj Božji Pečat Zaščite.
Tvoje Božanstvo obdaja moje telo in dušo za vso večnost.
V ponižnem zahvaljevanju se priklanjam in Tebi, moj ljubljeni Oče, darujem svojo globoko ljubezen in zvestobo.
Rotim Te, da mene in moje ljubljene zaščitiš s tem posebnim Pečatom.
Predajam Ti svoje življenje ter obljubljam, da Ti bom služil na veke vekov.
Ljubim Te, dragi Oče.
Tolažim Te, v teh časih, dragi Oče.
Darujem Ti Telo in Kri, Dušo in Božanstvo Tvojega preljubega Sina v spravo za grehe sveta in za Odrešenje vseh Tvojih otrok.
Amen.

Pojdite, Moji otroci, in ne bojte se. Zaupajte Vame, svojega ljubljenega Očeta, ki je ljubeče ustvaril vsakega izmed vas.

Poznam prav vsako dušo, vsak vaš del Mi je znan. Niti eden izmed vas ni ljubljen manj kot drugi.

Zaradi tega ne želim izgubiti niti ene same duše. Niti ene.

Prosim vas, da še naprej, vsak dan, molite Moj Rožni Venec Božjega Usmiljenja.

Nekega dne boste razumeli, zakaj je to očiščenje potrebno.

Vaš ljubeči Oče v Nebesih,
Bog Najvišji

PEČAT ŽIVEGA BOGA JE NAJMOČNEJŠA MOLITEV ZAŠČITE DANA IZ NEBES V TEH POSLEDNJIH ČASIH V KATERIH ŽIVIMO. MOLITE TO KRIŽARSKO MOLITEV (33) PEČAT ŽIVEGA BOGA PRAV VSAK DAN, KOT JE NAROČIL BOG OČE. GOSPOD JEZUS JE OBLJUBIL, DA NAS BO PREKO TEGA PEČATA NAREDIL NEVIDNE ZA SOVRAŽNIKE. ON NAS BO ZAŠČITIL PRED ŽIGOM ZVERI PREKO TEGA PEČATA. PROSIM, PREBERITE SI TO SPOROČILO OD JEZUSA:

http://www.opozorilo-jezusov-drugi-prihod.si/666-bo-vgrajeno-njegovo-stevilo-prikrito-v-cipu-ki-ga-boste-prisiljeni-sprejeti-tako-kot-bi-vsako-cepivo/

JEZUS JE NAROČIL NAJ NATISNEMO PEČAT ŽIVEGA BOGA V A4 FORMATU IN GA NESEMU K DUHOVNIKU, DA GA BLAGOSLOVI. POTEM GA OKVIRIMO IN OBESIMO NA STENO NA VIDNO MESTO V NAŠEM DOMU. TUKAJ LAHKO DOBITE PEČAT – KLIKNI NA SPODNJO SLIKO:

Pečat-Živega-Boga-FINAL

PEČAT ŽIVEGA BOGA (.pdf)

TUKAJ SI LAHKO NATISNETE TUDI MALO PODOBCO PEČATA ŽIVEGA BOGA, DA GA LAHKO IMATE VEDNO OB SEBI ZA ZAŠČITO:

Pečat Živega Boga – podobica(.pdf)

BOG OČE, JEZUS KRISTUS in DEVICA MARIJA govorijo o Pečatu Živega Boga:

Kaj je Pečat Živega Boga?

 1. Vse vas, ljubljeni otroci, ki poznate Mene in Mojo ljubezen do vas želim privesti v Moj čudoviti Novi Raj na zemlji.Obljubljam vam, da bo preganjanje hitro minilo in da boste zaščiteni, kajti zdaj vam podarjam Pečat Svoje Ljubezni in Zaščite. S tem boste ubežali tistim, ki bodo v vaših državah povzročali stiske. Moj Pečat je Moja Obljuba Odrešenja. Po tem Pečatu vas bom napolnil s Svojo Močjo in nič hudega se vam ne bo zgodilo.To je čudež, otroci. Samo tisti, ki se priklanjajo pred Menoj, njihovim Gospodom in Stvarnikom vseh stvari, kot majhni otroci z ljubeznijo v svojih srcih do Mene, so lahko blagoslovljeni s tem Božjim Darom. (20. februar 2012 ob 00.20)

 

 1. Tistim vernikom, ki imajo Pečat Zaščite Mojega Večnega Očeta, Pečat Živega Boga, se ne bo zgodilo nič hudega. Moja hčerka, zaradi tega moraš zagotoviti, da bo čim več Božjih otrok v vsakem kotičku svetu imelo neposreden dostop do Pečata Živega Boga. (21. marec 2012 ob 20.30)

 

 1. Vsem, ki imajo Pečat, je zagotovljeno mesto v Novem Raju. (23. avgust 2013 ob 20.30)

 

 1. Otroci, ne bojte se. Nič hudega se ne bo zgodilo tistim, ki nosijo na sebi Moj Pečat, Pečat Živega Boga (pojdite na stran 347, kjer je slika Pečata). Satan in njegovi padli angeli, ki so okužili svet v teh časih, nimajo moči nad tistimi, ki so zaznamovani s Pečatom Živega Boga. Otroci, prisluhniti Mi morate in sprejeti Moj Pečat, kajti le-ta bo rešil ne samo vaše življenje, temveč tudi vaše duše. Molite Molitev (Križarsko Molitev 33), da boste vsak dan prejeli Moj Pečat. Zagotovite, da bodo vsi člani vaše družine razumeli pomembnost Mojega Pečata.Vaša ljubezen do Mene, vašega Nebeškega Očeta bo vaša rešilna bilka, ki vam bo dala moč, ki jo potrebujete. Moj Pečat Zaščite je bil napovedan. Odtrgan je bil Drugi pečat. Jezdec rdečega konja je maščevalni temni angel, ki bo pomoril Moje otroke v številnih vojnah, ki prihajajo. Toda šel bo mimo tistih Mojih otrok, ki imajo Pečat na svojih čelih. (8. marec 2012 ob 19.52)

 

 1. Moja hčerka, zavedam se, da lahko ta novica pride kot šok, toda vedi, da bo molitev in Pečat Živega Boga, Križarska Molitev (33), zaščitila Moje verne.Vi, Moji otroci, ki ste Moj Ostanek Cerkve boste preživeli, čeprav ne bo lahko. Nadlegovali vas bodo zaradi tega, ker ste Kristjani, vendar Me ne boste nikoli zatajili ali zavrnili. Zaradi tega vam bodo dani Darovi. Moj Dar, Pečat Živega Boga, vas bo naredil nevidne za vaše sovražnike. Molite ga od zdaj naprej vsak dan. Imejte ga zraven sebe v svojih domovih in naj ga blagoslovi duhovnik. Kmalu začnite s svojimi pripravami, ker do padca Evrope ni več daleč. (16. maj 2012 ob 3.10)

 

 1. Dar Pečata Živega Boga bo vaša največja zaščita v času vojne in konfliktov. Ko boste prisegli zvestobo Bogu Očetu, tako da boste sprejeli ta zastonjski Dar, boste ostali na varnem. (16. maj 2012 ob 9.00)

 

 1. Nikoli ne pozabite na pomembnost Pečata Živega Boga. Pečat Živega Boga bo vam in vaši družini nudil zaščito, ne samo v duhu, temveč tudi fizično zaščito. Blagoslovljeni ste, ker ste prejeli ta Pečat. Vaša dolžnost je, da poskrbite, da bo ta Pečat prejelo čim več Božjih otrok povsod po svetu. (16. maj 2012 ob 17.38)

 

 1. Moj otrok, Božji otroci bodo lahko zaščitili svojo vero, ohranili pogum in bodo na varnem med katerokoli vojno, če bodo nadaljevali z molitvijo Pečata Živega Boga. To je eden zadnjih in največjih Pečatov Zaščite poslan iz Nebes izmed vseh molitev danih človeštvu. Pomagal vam bo, da prestanete kakršno koli preganjanje, še posebno v času nadzora in vojne. Ta Pečat je bil napovedan v Knjigi Razodetja in ima veliko božanskih moči, ki so povezane z njim. Cenite to molitev in jo uporabite, da zaščitite ne samo sebe, ampak tudi vaše družine. (17. maj 2012 ob 8.50)

 

 1. Ko boste sprejeli Moj Pečat Zaščite, ki ga je svetu dal Moj Večni Oče, vam ne bo treba sprejeti Žiga (zveri). Nihče se vas ne bo dotaknil. Vaš dom ne bo viden, iskan ali izbran za tarčo, kajti postal bo neviden v očeh Satanove vojske. Skriti boste morali hrano, ki bo vzdržala nekaj let. Gojiti boste morali svoje pridelke, imeti svojo zalogo vode in imeti okrog vas vse Svete predmete. Moj Ostanek Cerkve bo rastel in se širil. Če bo potrebno, vam bo dano zatočišče. (1. junij 2012 ob 20.15)

 

 • Zagotovite, da boste imeli Blagoslovljeno Vodo v vaših domovih, in da Benediktinski Križ, skupaj s Pečatom Živega Boga od sedaj naprej visi na steni v vašem domu. (17. julij 2012 ob 23.18)

 

 • Samo tisti, ki sprejmejo Pečat in ga imajo v svojih domovih ali ga nosijo na sebi, bodo zaščiteni. Samo tisti s Pečatom Živega Boga se bodo izognili tej obliki genocida duše. (4. april 2013)

 

 • Ta vojna za ohranitev Božje Besede bo pomenila to, da bodo morali tisti duhovniki, ki Mu bodo ostali zvesti poiskati zatočišče. Da bi to dosegli, se morate začeti pripravljati in poiskati takšne kraje, kjer boste lahko darovali Sveto Mašo in Božjim otrokom delili Zakramente. Jaz, Mati Odrešenja, bom varovala takšna zatočišča, z namestitvijo Pečata Živega Boga, ki ga je Moj Oče dal svetu, na njihove notranje zidove pa bodo ta zatočišča ostala nevidna za Božje sovražnike. (5. avgust 2013 ob 13.05)

 

 • Jaz Kličem Jude, Muslimane in Kristjane, kot tudi vsako drugo vero, da Mi prisluhnete zdaj. Niti eden izmed vas se ne bo izognil hudobiji Antikrista. Toda če se pripravite zdaj, boste postali nedovzetni za trpljenje, ki ga bo on povzročil svetu, s tem da boste sprejeli Pečat Živega Boga in ga hranili v svojih domovih. (30. Avgust 2013 ob 20.24)

 

 • Pečat Živega Boga vas bo varoval pred telesno in duhovno smrtjo v času vojn. Prosim, da ga posredujete kolikor je mogoče čim večjemu številu ljudi v vsakem narodu. (21. september 2013 ob 12.22)

 

 • Vedno morate imeti Blagoslovljeni Pečat Živega Boga v svojih domovih in v katerem koli formatu, ki ga lahko imate, tako da ga lahko tudi nosite s seboj. To vas bo varovalo pred kakršno koli obliko preganjanja, vi pa boste prejeli moč, ki jo potrebujete, da ostanete zvesti Bogu in vsemu, kar je jasno določeno v Svetem Pismu. (11. oktober 2013 ob 22.30)

 

 • Vsi tisti, ki nosijo Pečat Živega Boga, bodo ubežali krempljem Antikrista in bodo postali nedovzetni za to strahoto. (19. oktober 2013 ob 20.00)

 

 • Kadar jim dajete Moje Darove, Moje Molitve in Zaščito Pečata Živega Boga, se morate nato umakniti in jim pustiti čas, da pridejo k Meni. (23. marec 2014 ob 11.30)

 

 • Očiščenje človeka se nadaljuje, kajti brez trpljenja voljnih duš, bi bili mnogi ljudje izgubljeni. Šele takrat, ko se bo vse zdelo neznosno, bo tistim z Pečatom Živega Boga dano olajšanje od svojega trpljenja, ki bo pestilo človeštvo, vključno z grehom, vojnami, lakoto in boleznijo. (23. avgust 2014 ob 20.00)