962. Vsi pretresi, ki jih boste kmalu doživeli, bodo dokaz Resničnosti prerokb, danih Mojemu ljubljenemu Janezu v Knjigi Razodetja

Četrtek, 7. november 2013, ob 18:35

Moja draga ljubljena hčerka, čas za novi začetek je blizu. Medtem ko je še naprej občutiti Veliko Stisko (Mt 24,15-28), se bo odvilo veliko dogodkov.

Sovražniki znotraj Moje Cerkve bodo brez kakršnega koli občutka sramu poskušali reči, da novo eno svetovno sekularno cerkev, ki sprejema vse grešnike in vse religije, odobrava Bog. Kadar tisti v Moji Cerkvi pozdravljajo sekularni svet, ta ne bo več sledila Resnici. Kadar ste Moj resnični učenec, bo vašo vero videti v vaših dejanjih in delih. Kadar ste Moji, boste ostali zvesti Božji Besedi. Kadar ohranite Mojo Besedo, ste poslušni vsemu, kar sem vas Jaz učil. Kadar niste od Mene, boste preklinjali svoje brate in sestre. Kadar niste od Mene, boste sovražili tiste, ki so od Mene. Kadar ste prepričani, da boste imeli večno življenje, ne da bi si ga morali zaslužiti, tedaj se zelo motite.

Če pravite, da je greh naraven in da bi samo pravični ter pošteni Bog odpustil vsak greh, potem je to res. Če pa verjamete, da je večno življenje vaša naravna pravica in da se vam ni treba najprej spokoriti, potem zanikate Resnico. Jaz ljubim vsakega izmed vas. Jaz nikoli ne bi bil krut, neprijazen, zloben, žaljiv ali škodoval kateremu koli Božjemu otroku. Toda nikoli ne bom odprl vrat v Svoje Kraljestvo nobenemu grešniku, razen če pokaže resnično kesanje nad svojimi grehi. Kadar vas vodim k zveličanju, odprem vsaka vrata tako, da vas bom lahko sprejel poslednji dan. Zdaj se odpirajo številna vrata, a redki vstopajo skoznje. Niti eden izmed vas ne bo vstopil v Moje Kraljestvo, če ne ubogate Moje Besede, ki vam je dana v Svetih Evangelijih. Vaša vera mora biti čista. Vaša medsebojna ljubezen mora biti pristna, vaša pokorščina Moji Besedi pa vam bo pridobila Dar večnega življenja.

Številni, ki sebe imenujejo kristjani, so nezvesti Moji Cerkvi. V Svetem Obhajilu Me prejemate s počrnelimi dušami. Ne menite se za Moje Nauke in opravičujete grehe, za katere ste prepričani, da so nepomembni v vaših očeh. Z zlobnim jezikom širite laži o drugih ter mnoge obsojate v Mojem Svetem Imenu. Resnica vam je bila dana v Svetih Evangelijih, a ne udejanjate tega, kar vas učijo. Moja Ljubezen do vas pomeni, da bom Jaz, četudi si mnogi med vami ne boste zaslužili Odrešenja, ki sem ga dal svetu s Svojo smrtjo na Križu, še vedno vsem vam naklonil možnost spoznati Resnico v času Mojega Božjega Usmiljenja (Veliko Opozorilo), ko bom prišel pred vas, da bi vam pomagal, da se odločite, ali boste sprejeli Moj Dar ali ne.

Vsi pretresi, ki jih boste kmalu doživeli, bodo dokaz Resničnosti prerokb, danih Mojemu ljubljenemu Janezu v Knjigi Razodetja. Ko boste videli Cerkev stopiti v zvezo s sekularnim svetom, boste vedeli, da je prišel čas za Mojo Misijo, da zberem duše po vsem svetu.

Vaš Jezus