961. Božja Luč vas bo obsijala, in Jaz obljubljam, da se ne boste počutili sami

Torek, 5. november 2013, ob 11:00

Moja draga ljubljena hčerka, Bog je že pričel poslednje priprave, tako da zagotovi, da bo zveličanje dano vsem Njegovim otrokom. Toliki med vami se ne zavedate, kaj točno pomeni Drugi Prihod, in zato se ne pripravljate. Mnogi med vami ste prepričani, da se še dolgo časa ne bo zgodil. Tako bodo samo tisti, ki so resnično pripravljeni, nared, da pozdravijo Mene, svojega Ženina, oblečeni in predstavljeni pred Menoj, kot se spodobi. Drugi bodo spali, nepripravljeni in zbegani. Nekateri ne bodo verovali Vame, dokler Me ne bodo videli po vsem svetu. Nekateri bodo umrli od šoka, toda večina bo napolnjena z radostjo in s čudenjem. Tistim, ki so se pustili zavesti, bo odpuščeno, če Me bodo rotili, naj jim podelim imuniteto. Žal pa bodo številni odklonili Moje Veliko Usmiljenje, ker bodo njihova srca do tedaj okamnela in jih nič ne bo odprlo.

Čas, ki prihaja, bo poln velikih razodetij in posebnih Milosti, izlitih nad vas. To počnem zato, da vas delam vedno močnejše, tako da ne boste prodali svoje duše v zameno za posvetne čare. Vse več se vas bo bolj zbližalo z Menoj, in ko Jaz govorim z vašo dušo, se boste počutili mirni sredi grozote velike apostazije. Ko boste doživeli to grozoto, boste bolje pripravljeni, da se ji boste zoperstavili ter pomagali drugim.

Božja Luč vas bo obsijala, in Jaz obljubljam, da se ne boste počutili sami, četudi vas zavrnejo tisti, ki niso nič pametnejši. Ko sem živel na Zemlji, so farizeji tolike odvrnili od Mene. Isto se bo zgodilo zdaj. Mnoge med vami bodo prepričevali, da bi ne le zavrgli Moj Klic iz Nebes v tem času, ampak tudi Moje Nauke. Mojih Naukov nikoli ni mogoče spremeniti, ker so Resnica, in samo Resnica vas lahko reši.

Vaš Jezus