963. Mati Odrešenja: Kadar je misija, ki zatrjuje, da govori Božjo Besedo, lažna, ne bo deležna nobenega sovraštva

Petek, 8. november 2013, ob 12:09

Moji dragi otroci, kot cenjeni Božji otročiči nikoli ne smete dovoliti, da se razhajanja sprevržejo v medsebojno sovraštvo. Hudobec med vami povzroča strašno trpljenje s širjenjem svoje zlobne okuženosti, še posebej pa proti Božjim izvoljenim vidcem in prerokom.

Kadar je Bog navzoč v Misiji, odobreni od Njega na Zemlji, da bi se reševalo duše, jo bo satan vselej napadal. Resnične Božje preroke boste spoznali po preganjanju in sovraštvu, ki so ju deležni. Spoznali jih boste po javnem zavračanju njihovih misij ter hudobnih dejanjih, ki jim jih bodo prizadejali drugi.

Kadar je misija, ki zatrjuje, da govori Božjo Besedo, lažna, ne bo deležna nobenega sovraštva, ker satan nikoli ne bo javno napadal tistih, ki jih zapeljuje. Kadar Se moj Sin razodeva, bo On vedno žaljen, saj človekov greh slednjega ločuje od Boga. Ko je moj Sin živel na Zemlji, so kričali Nanj, kamor koli je šel. Preklinjali so Ga in metali kamne Vanj ter v vse tiste, ki so hodili za Njim. Medtem ko so Njega razglasili za sleparja, pa so se prilizovali številnim lažnim prerokom, ki so skušali tekmovati z Njim. Prav tako bo, ko se bo On odpravil na Svojo poslednjo pot, da zbere vse tiste, ki ostanejo v Njem ter z Njim. On bo združil vse tiste, ki živijo po Njegovih Naukih in ki ostanejo zvesti ter ponižni služabniki. On se bo nato ob pomoči Svoje Preostale Cerkve bojeval do bridkega konca, da bo rešil kolikor je mogoče veliko duš, vključno z dušami vseh Njegovih sovražnikov in vseh tistih, ki Ga nočejo sprejeti.

Če ljubite mojega Sina, Ga nikdar ne smete prizadeti s tem, da sovražite drug drugega. Moj Sin vam je dejal, da ne morete ostati v edinosti z Njim, kadar je v vašem srcu sovraštvo.

Molite, molite, molite, da boste vsi, ki se opredeljujete za kristjane, sledili zgledu, ki ga je dal moj Sin.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja