947. Vi ste generacija, ki bo morala biti priča poslednjemu Križanju Moje Cerkve

Sreda, 22. oktober 2013, ob 13:30

Moja draga ljubljena hčerka, Moji ljubljeni služabniki se bodo združili v edinosti z Menoj – manj kot polovica – toda njihova zvestoba Meni bo pomagala Moji Vojski preživeti ter rasti, da bo širila Evangelije med globalno temo, ki jo bo občutiti med to največjo apostazijo vseh časov.

Pomanjkanje spoštovanja do Mene, Jezusa Kristusa, postaja očitno v vseh narodih, na javnih krajih in v Mojih Cerkvah. Zdaj je Moja želja, da Svojo Vojsko ustrezno pripravim. Naj vas, Moji ljubljeni verni, te reči ne vznemirjajo, ker vas bodo samo zmedle, ko pa vas Jaz potrebujem trdne v svoji veri. Prav tako kot so Moji Materi pred nosom zaloputnili vrata, ko se je trudila najti prenočišče tik pred Mojim Rojstvom, tako bodo tudi vam pred nosom zaloputnili vrata. Vedite, da se morate tedaj, ko vam bodo zavedeni služabniki v Moji Cerkvi pred nosom zaloputnili vrata, obrniti samo k Meni. Prav tako vedite, da se bodo tisti, ki trdijo, da so sveti ljudje, izvedeni v Svetem Pismu ter Naukih Moje Cerkve, postavili v vrsto ter vas bodo kot prvi obsodili, ker sledite Resnici. Govorim o vseh dušah na svetu, ki Me ljubijo in ki poznajo Resnico, in ne nujno na tiste, ki sledijo tem Mojim Sporočilom za ves svet.

Dar Svetega Duha se bo izlil samo na tiste, ki so vredni, da prejmejo ta dragoceni Dar od Boga. Tisti, ki nimajo Svetega Duha, bodo kriče zmerjali in vas skušali prepričati, da bi sledili herezijam, ki se bodo kmalu razbohotile v vseh krščanskih cerkvah. Bolj ko kažejo strah pred temi Sporočili, bolj bodo udrihali po vas. Prezreti morate njihovo sovraštva polno strupenost in ostati tiho. Ti dnevi so že skorajda nad vami. Nekateri boste že dobili bežen vpogled v silovito nasprotovanje, ki ga boste morali pretrpeti zaradi Mene.

Vi ste generacija, ki bo morala biti priča poslednjemu Križanju Moje Cerkve, toda vedite tole. Iz pepela bo vstalo Moje Poveličano Telo, Novi Jeruzalem, in vi boste izbrani, da vladate sredi dvanajstih narodov. Kadar Mi ostanete zvesti, vas bom Jaz povzdignil v slavi, Nebesa in Zemlja pa bodo vaše v svetu, ki prihaja. Med gnusobo opustošenja morate ostati osredotočeni samo Name, zakaj kratka bo. Potem pa vas nikoli več ne bo nič ponovno ločilo od Mene.

Vaš Jezus