946. Vsi tisti, ki nosijo trikotnik, znamenje najbolj nesvete trojice, bodo vpleteni v podpiranje takšnih dobrodelnih pobud

Torek, 22. oktober 2013, ob 00:20

Moja draga ljubljena hčerka, vsak kotiček Moje Cerkve pripravljajo za nove rituale. Javne izjave, da je treba biti skromen in čuteč, bodo utrle pot sekularnemu človekoljubju, ki ga bo uvedel antikrist. Vse te satanove sluge se pridružujejo zaupnim praznovanjem, njihovo svetovno omrežje pa bo ustvarilo globalne dobrodelne ustanove, vzpostavljene, da vas prepričajo, da so božansko navdihnjene.

Vsi tisti, ki nosijo trikotnik, znamenje najbolj nesvete trojice, bodo vpleteni v podpiranje takšnih dobrodelnih pobud, tako da jih bo to povzdignilo v očeh sveta. Nenadoma se bo govorilo o novem, mogočnem in tako imenovanem evangeljskem gibanju, ljudje pa bodo izročali svoj denar, da bi pomagali pri rasti njihovih prizadevanj za pomoč revnim tega sveta. Vsi bodo verjeli, da se vrši višje dobro, določene voditelje v Mojih Cerkvah pa bodo občudovali na vseh koncih Zemlje. Zelo redki bodo razpravljali o njihovih namenih, toda tedaj, ko boste videli, kako se jim pri njihovih prizadevanjih pridružujejo največje banke na svetu, boste vedeli, da gre za dejanje, zasnovano, da vas zavede. Kako premetena je zver. Kako domiselna se zdijo njena dejanja, ker bodo posladkana z vrsto prevare, ki jo bodo razpoznali samo tisti, ki so blagoslovljeni z Darom Svetega Duha. In med vsem govorjenjem o človekovem skupnem dobrem, o želji združiti vse religije, da bi tvorile eno samo veliko občestvo ljudi – niti ena sama beseda ne bo izgovorjena o Mojem Nauku, da morajo Božji otroci ostati zvesti Moji Sveti Besedi.

Čas hitro teče in razpoke se bodo pričele pojavljati sredi te, dozdevno dobro urejene ter skrbno usklajene propagande. Kadar je na delu satan, se širi zmešnjava; ustvarja se razdeljenost; razbohotijo se protislovja in nikoli ni nič urejeno. Določene časti, ki se Mi izkazujejo pred Mojimi Tabernaklji, bodo izginile. Nenehno Čaščenje se bo ustavilo, kmalu pa bodo iz Cerkva pobrali kipe svetnikov. Vsa njihova dejanja se bo odobravalo v imenu izkoreninjanja Cerkve iz davnine ter tega, da se jo bo napravilo za bolj relevantno, privlačno in da bo bolj ugajala neverujočim.

Tisti, ki Me poznajo, morajo s širjenjem Evangelijev narediti vse, kar je v njihovi moči, kajti lahko ste prepričani, da o Svetem Pismu ne boste slišali ničesar. Edini navedki, ki jih boste slišali, bodo tisti, ki so potvorjeni, da bi podpirali laži. Ko bodo Cerkev oropali njenega dostojanstva, bodo iz Nebes nanje pričele deževati kazni. Sčasoma bodo zaustavljeni, toda najprej morajo nastopiti te preizkušnje, kakor je prerokovano.

Vaš Jezus