949. Bog Oče: To je Poziv k odrešenju tistih med vami, ki ne bodo dvomili v herezije, razglašene kmalu

Četrtek, 24. oktober 2013, ob 19:45

Moja najdražja hčerka, prihajam, da svetu povem, da so se sovražniki, ki se po Zemlji potikajo zakrinkani v tiste, ki trdijo, da prinašajo Besedo Mojega Sina množicam, zdaj združili kot eno. Kot eno združujejo vse svoje moči in s svojo hudobno prevaro bodo pokvarili Zemljo.

Jaz Sem pripravljen. Čakam. Takoj ko uvedejo svoje podle zakone, bom udaril in svet bo izkusil Moje kazni. Moja Svarila so naletela na gluha ušesa ter na tiste, ki so preveč naduti, da bi sprejeli Roko Usmiljenja, ki vam je ponujena po Mojih Sporočilih. Voditelji tistih, ki vas bodo preganjali v imenu človekovih pravic, bodo trpeli od Moje Roke. Mislijo, da je njihova moč vsemogočna ter da so nepremagljivi, toda kmalu bodo spoznali, da niso nič brez Moči svojega Stvarnika.

Jaz sem Stvaritelj Življenja in če bi se oni odločili uporabiti svojo moč, da jemljejo življenja Mojih otrok tako v telesu kot duši, bodo izgubili vse. Kadar se bojujete zoper Moje otroke ter izdajate Mojega Sina, Jezusa Kristusa, je za vas malo upanja. Jaz vam ne naklonim zlahka Svojega Usmiljenja, zakaj vzbujate Mi silen Srd. A kljub temu hrepenim po vaši zvestobi, toda svarim vas pred nevarnostmi pečanja s hudobcem. Dal vam bom vse možnosti, da se odvrnete proč od okovov, ki vas vežejo na nesveto trojico. Morate se odmakniti od satanovih verig. Vaš čas je kratek.

Prosim vas, da se ozrete k Mojemu Svetemu Pismu, k Evangelijem, in poiščete znamenja, ki so vam bila dana glede prerokovane velike apostazije, kajti zajela je svet ter se kot smrtonosni virus širi v vsak del vaše družbe, ki si ga je mogoče zamisliti. Okužili ste se in zdaj Prihajam Jaz, Vaš Oče, da vas očistim te strašne bolezni. Rotiti Me morate za pomoč, preden bo prepozno za vas.

Zdaj morate moliti to Križarsko Molitev. Prosite Me za pomoč.

Križarska Molitev (124) Usliši mojo prošnjo za svobodo

O Bog, moj Usmiljeni Oče, Stvarnik vsega, kar je, usliši mojo prošnjo za svobodo. Osvobodi me iz verig suženjstva ter me obvaruj pred zlobnim preganjanjem. Pomagaj mi razločiti Resnico in pridi mi na pomoč, četudi sem zbegan ter morda dvomim v Tvojo Besedo. Odpusti mi, če Te žalim. Vzemi me v zavetje Svojega Novega Raja na Zemlji. Amen.

Moj Čas, da razglasim Drugi Prihod Svojega Sina, je blizu. Čas bo tekel naglo, vladavina Mojih sovražnikov, čeprav morda kratkotrajna, pa se bo zdela kot večnost zaradi okrutnosti, ki jo bodo izkazovali Mojim otrokom. Prav nobene zvestobe ne bodo izkazovali tistim nespametnim ljudem, ki bodo zveri prisegli zvestobo. Prav tako kot hudobec sovraži Mene, tako sovraži tudi katerega koli Mojega otroka, tako dobrega kot hudobnega. To je Poziv k odrešenju tistih med vami, ki ne bodo dvomili v herezije, razglašene kmalu. Spraševati in spraševati se morate o kakršnih koli dvomih, ki vdirajo v vaše duše, kadar ste nezadovoljni s kakršno koli novo obliko nauka, ki se v vaših srcih ne zdi pravilna.

Jaz nisem dal dovoljenja, da bi se v Mojem Najsvetejšem Imenu uvedlo kakršno koli novo pravilo ali zakrament.

Vaš ljubljeni Oče
Bog Najvišji