875. Vedite, da bo bolečina zavrnitve natanko takšna, kot smo jo Jaz in Moji apostoli morali trpeti med Mojim Časom na Zemlji

Sobota, 10. avgust 2013

Moja draga ljubljena hčerka, niti eden med vami nima tako čiste duše, da bi lahko v Mojem Imenu sodil druge. Toda vedite tole, vi, ki ste Mi zvesti in ki sledite Mojim Naukom – prenašati boste morali veliko bridkosti, ko boste morali biti priča najhujši zli gnusobi, ki čaka svet.

V imenu socialne pravičnosti in socialne občutljivosti se bo lažni prerok lotil, kakor bo svet prepričan, evangelizacije in ustvarjanja sodobne cerkve. Videli boste, da bo ta cerkev podajala roko vsem grešnikom in sprejemala tiste grešnike, katerih grehi so Zame nesprejemljivi.

Na vas, Moje ljubljene verne, bodo gledali kot na krivoversko sekto, ker boste še naprej oznanjali Resnico. Vsi poskusi ohranitve zvestobe do Mene bodo deležni silovitih napadov. Izobčeni boste in razglašeni za desničarske oporečnike. Vsakršen poskus ohranitve tradicij Svetih Obredov bo prezrt.

Ne smete podcenjevati moči tistih, ki bodo zavedli Moje cerkve na Zemlji, kajti milijoni svetih služabnikov bodo sprejeli ta novi zmotni nauk. Zmotno bodo verjeli, da je ta nova doktrina oblika evangelizacije. Ker bodo to kot voljni služabniki gnusobe podpirali, bo za tiste kristjane, ki poznajo Resnico, zelo težko. Njihovi glasovi bodo kot šepet med kriki tistih, ki bodo postali sužnji laži, skovanih v Mojem Imenu.

Vedite, da bo bolečina zavrnitve natanko takšna, kot smo jo Jaz in Moji apostoli morali trpeti med Mojim Časom na Zemlji. Duhovniki tistega časa, ki so govorili, da ljubijo Boga, niso prav nič oklevali z utišanjem glasov Mojih apostolov, ki so jim prinašali novice o tem, Kdo sem bil Jaz. Zdaj pa, ko naznanjam Svoj Drugi Prihod, bo za Moje apostole grozljivo, ko bodo njihovi glasovi zavrženi in bodo obtoženi bogokletja.

Medtem ko se število Mojih vernih širi in raste, pa bodo ti kot berači in vzpenjali se bodo na Hrib Kalvarije – goli, brez vsega, zgolj s svojo vero. Medtem ko bodo pri življenju ohranili Plamen Moje Luči v Moji Cerkvi – Moji Resnični Cerkvi – ne bodo nikoli zašli od Resnice in na svojih hrbtih bodo nosili težak križ. To je križ odrešenja, zakaj na svojih ubogih, utrujenih hrbtih bodo nosili grehe tistih, ki so Me zapustili. Njihov delež bo težak. Zaradi svoje ljubezni do Mene bodo trpeli zavoljo drugih, da bi rešili njihove bedne duše.

Te duše si ne zaslužijo biti rešene. Rešene bodo samo zato, ker sem se Jaz odločil, da jih rešim. Žalile Me bodo, Mojim zvestim vernim bodo povzročale strašno trpljenje in trpinčile bodo Mojo Preostalo Vojsko. Kljub vsemu pa jih bom rešil zaradi vere tistih v Moji Preostali Vojski.

Ostali ljudje, ki ste prodali svoje duše zveri, pa vedite tole. Morda ne verujete v pekel, toda razodel vam bom, kakšno trpljenje vam bo prinesel. Na dan, ko vam bom Jaz pokazal stopnje mučenja v peklu, vas bo to silno prestrašilo in mnogi med vami boste kričali k Mojemu Usmiljenju. In Jaz vas bom rešil, če Me boste prosili, naj vam odpustim. To bom storil na Dan Velikega Usmiljenja. Tisti med vami pa, ki boste izkusili žgoči peklenski ogenj, a se ne boste obrnili k Meni – ne boste preživeli Opozorila, in trenutek, ko Me boste zavrnili, bo vaš zadnji.

Vsi tisti, ki ostanete zvesti Meni in Moji Besedi – čeprav boste trpeli – pred vami je prihodnost velike slave.

Tisti, ki ne bodo upoštevali Mojega Opozorila ali poslušali Resnice, bodo v veliki nevarnosti.

Tisti, ki častite zver in ki sledite lažnemu preroku v novo svetovno religijo, boste skupaj z njima živi vrženi v žgoči peklenski ogenj.

Resnica je na okus grenka, toda ko jo sprejmete, vam bo prinesla Večno Življenje, v katerem boste vekomaj uživali Moje Kraljestvo s svojimi ljubljenimi. Ne prerežite popkovine k Večnemu Življenju, saj boste sicer prestajali tako strahotno trpljenje in za vas nikoli ne bo oddiha.

Vaš Jezus