877. Cerkve se bo kmalu uporabljalo kot prostore, v katerih se bo trgovalo in iz katerih se bo koval dobiček

Torek, 13. avgust 2013

Moja draga ljubljena hčerka, kakšno bridkost bodo občutili katoliki in kristjani po vsem svetu, ko bodo videli, kako bodo njihove cerkve in bogoslužni prostori spremenjeni v kraje zabave.

V cerkvah, ki so namenjene čaščenju Mene, bodo prirejali številne dogodke, ki pa bodo sramotili Moje Ime. Cerkve se bo kmalu uporabljalo kot prostore, v katerih se bo trgovalo in iz katerih se bo koval dobiček. Vse te stvari se morajo zgoditi, in tisti, ki Me ljubijo, bodo jokali v veliki žalosti. Kako bodo te uboge duše trpele, ko se bodo morale boriti proti takšnim bogokletjem. Herezije, s katerimi jih bodo posiljevali, bodo pomenile, da bo takšnim dušam izkazanega le malo spoštovanja med številnimi praksami in obredi, ki žalijo Boga. Prisotno bo prepevanje, smeh, glasno govorjenje in pripovedovanje zgodb, ki nimajo z Menoj ničesar opraviti. Pa vendar bodo vse te podlosti zagrešene v Mojih Cerkvah in pred Menoj.

Moja hči, pazi zdaj na Mojo Obljubo. Šel bom do koncev Zemlje, da bi rešil vsakega grešnika. Toda duše bodo postale tako okužene, da nikoli ne bodo sprejele Mojega Usmiljenja, ne glede na to, kaj storim zanje, celo v trenutku smrti ne, čeprav bodo vedele, da jih čaka pekel.

Zatorej moraš sprejeti, da bodo duše Zame izgubljene, kajti njihova grešnost je tako zelo zakoreninjena v njihovih dušah, da jih nobeno posredovanje ne bo ločilo od zveri.

Kar vam moram povedati, je tole. Ne dovolite tistim, ki jih je okužil hudobec, da vas s svojimi lažmi odtrgajo od Mene. Kadar verjamete lažem, ki vam jih narekujejo tisti, ki Me ne častijo, boste oslabili svojo vero – tudi če je laž zgolj ena sama, glede enega vidika v zvezi z Mojimi Nauki. Če popustite zgolj eni sami zahtevi, namenjeni spreminjanju vaše interpretacije tega, kar sem vam Jaz povedal, bo to pomenilo, da boste hudobcu dopuščali, da vas bo z večjo prepričljivostjo skušal, da bi Me zapustili.

Z rokami si zatisnite ušesa, kadar se bogokletja valijo iz ust zveri. Ne sprejmite prav ničesar, kar se bo izneverjalo Mojim Zakramentom ali Mojim Naukom. Obrnite se proč in hodite za Menoj, kajti tedaj, ko se bo vse to dogajalo, bo samo ena pot, po kateri boste lahko hodili. To je Moja Pot – Pot Resnice. Samo celotna resnica je sprejemljiva. Polovica resnice pomeni, da ta postane laž.

Vaš Jezus