876. Poplave bodo nekaj običajnega in spoznali boste, kateri deli sveta najbolj jezijo Mojega Očeta

Ponedeljek, 12. avgust 2013

Moja draga ljubljena hčerka, v tem času bo Moje verne, vključno s tistimi, ki ne vedo za ta Sporočila, vsepovsod vleklo v Moje cerkve, da bi Me poiskali. Zaradi Mojega Daru Svetega Duha, ki jim ga dajem, bodo zbrani v Moje Pribežališče Srca. Čutili bodo nemir v svetu in vedeli bodo, da potrebujejo Mojo pomoč za to, da bi se neomajno držali Mojih Naukov.

Mnogi bodo zaznavali spremembe v vzdušju, ko bodo sovražniki Boga pričeli razkrivati svoj načrt sovraštva, da bi zavedli svet, in se bodo razkrila njihova podla početja, namenjena odobravanju greha v vseh njegovih preoblekah. Svet bo zajela poplava stiske in mnogi bodo pretreseni nad poskusi malikovanja greha v vsakršni obliki, ki jih bodo opažali vsepovsod.

Pozdravljalo se bo grehe mesa. Po vsem svetu bosta opazni nečimrnost in obsesivna ljubezen do sebe. Obsedenost s samim seboj se bo zdela nepogrešljiva značajska lastnost kot še nikoli dotlej. Tiste, ki pa ne iščejo takšnih užitkov, bodo zavrgli in jim dali občutiti, da so izobčenci. Poveličevalo se bo grehe hudobca, in ko se bo človek znašel potegnjen v to norost, bo svet videl povodnji srda, ko bo Moj Oče pometel s številnimi predeli mnogih držav. Poplave bodo nekaj običajnega in spoznali boste, kateri deli sveta najbolj jezijo Mojega Očeta, ko se bodo vode v srdu ulile nad države.

Vsi vaši grešni narodi bodo na lastni koži izkusili, kako bodo kaznovani grehi mesa. Moj Oče bo zaustavil hudobca pred prevzemanjem duš tistih, ki so krivi tega greha, tako da jim bo preprečil okuženje drugih. Zaustavljeni bodo. Nič več vam ne bo dopuščeno, da bi nadaljevali s svojim pohujševanjem. S tem zlom se bo opravilo in Božje Posredovanje bo vidno vsepovsod, po Božji Roki.

Molite za Usmiljenje, vi, ki se boste znašli ujeti v teh kaznih. Varoval bom tiste, ki se za zaščito zatečejo k Meni.

Vaš Jezus