915. Prihajam po vas, da vas popeljem k Svojemu Očetu. Prihajam, da izpolnim Njegovo Božjo Voljo in dovršim Zavezo

Torek, 17. september 2013, ob 22:45

Moja draga ljubljena hčerka, kadar se ti to Delo zdi težko in oklevaš, da bi svetu posredovala slabe novice, moraš razumeti, da si samo glasnica. Ti si orodje Svetega Boga, Najvišjega, in tvoja dolžnost je, da se odzoveš Njegovemu Klicu. Tvoja poslušnost je bistvena in ne smeš se bati posledic, ki te bodo kot Gospodovo prerokinjo morda doletele.

Vsi napovedani dogodki so bili začrtani v začetku in sestavljajo del Božjega Načrta za dovršitev Zaveze, da bo Bog naposled zbral Svoje otroke, tako da bodo lahko v Njegovi Božji Volji živeli v harmoniji. Poslednja bitka med hierarhijo Mojega Očeta ter hudobcem pomeni, da bodo mnogi ljudje, ki sebe puščajo izpostavljene, postali okuženi z grehom in se bodo obrnili zoper svoje brate, ki ostajajo zvesti Bogu.

Ko bo divjala bitka, bodo sovražniki Boga nad Njegovimi ljubljenimi otroki zagrešili številna zlobna grozodejstva. Toda, kot sem ti že povedal, oni gredo lahko le do določene meje, ker nimajo moči, da bi uničili človeštvo, čeprav so prepričani, da jo imajo.

Potolažite se, vi vsi, zakaj Moj Oče bo posegel v hudobna dejanja tistih, ki hočejo nadzorovati vse države, in On jih bo udaril s smrtjo – tiste, ki si drznejo škodovati Njegovim otrokom. Mnoge uboge duše bodo trpele med takšnimi preganjanji, toda Moj Oče je vedno usmiljen. Njegove Moči ni mogoče okrniti. Njegova Roka je Vsemogočna. On lahko v vsakem trenutku zavrže Svoje sovražnike. Toda prerokbe, ki so bile napovedane in ki se morajo zgoditi pred Mojim Drugim Prihodom, so resničnost. Odvile se bodo na način, ki morda ne bo razumljiv vsem vam, toda vedite tole. Molitev je vaše orožje. Molitev vam bo priskrbela bojno opremo, ki jo potrebujete, da porazite hudobca. Molitev bo zmanjšala učinke vojne, trpljenja in vsakovrstnega preganjanja, ki jih bodo človeškemu rodu prizadejali Božji sovražniki. Molitev bo rešila vas in vse tiste, za katere molite. Vaše molitve bodo uničile zlo in ko bo napočil Veliki Dan, boste jokali od veselja, ko boste videli Novo Generacijo, tiste milijarde ljudi, ki so bili rešeni zaradi vašega odziva na Moj Klic.

Čeprav Moja Sporočila prinašajo mešanico žalosti, strahu, razočaranja – pa prav tako prinašajo upanje, saj povzročajo veliko spreobrnjenja. Načrt Mojega Očeta je večini med vami neznan. Kar morate razumeti, je tole. Njegov Načrt bo uničil vse Njegove sovražnike. S tem, ko dovoljuje nastop vseh teh preizkušenj, bo On končno osvobodil človeški rod iz njegove zasužnjenosti grehu. Bodite potrpežljivi. Bodite mirni. Zakaj radost, ljubezen in mir bodo kmalu vaši za vso večnost.

Jaz prihajam samo zato, ker smo kot eno – ena sveta družina v Božjem Kraljestvu. Prihajam po vas, da vas popeljem k Svojemu Očetu. Prihajam, da izpolnim Njegovo Božjo Voljo in dovršim Zavezo. Prihajam, da vam prinesem Resnico.

Vaš ljubeči Odrešenik
Jezus Kristus