914. Bog Oče: Tistim, ki ste se brez svoje krivde rodili v poganskih družinah, bom Jaz podelil Usmiljenje

Ponedeljek, 16. september, 2013 ob 16:20

Moja najdražja hčerka, človeški rod je v veliki meri nedovzeten za Moj Obstoj. Toliki vedo le malo o Meni, njihovemu Očetu, njihovemu Stvarniku. Moji sveti služabniki, vključno s tistimi, ki verujejo Vame, Stvarnika vsega kar je, niso uspeli pripraviti človeštva na kaznovanje, ki ga bo doletelo, če ne prizna zmotnosti svojih poti.

Želja, da bi verjeli, da »bo vse v redu« je pomenila, da številni ne verujejo v obstoj pekla. To je kraj, kamor gredo ljudje, ki zavrnejo Moje Usmiljenje, Moje posredovanje, da bi rešil duše. Smrtni greh, razen če ni bil izbrisan po spravi, bo vodil duše v brezno pekla.
Tisti, ki morda niso krivi smrtnega greha, a ne verujejo Vame, ampak namesto tega verujejo v obstoj, ki so ga v njihovem umu ustvarili ter si ga izmislili lažni maliki, se imajo veliko bati.

Zavrnite Me, vašega Stvarnika, pa boste sebe nastrojili proti Meni. Odtrgali se boste. Ko vam bo razodeta Resnica Mojega Božanstva, Mi boste mnogi ostro nasprotovali, in nič, kar Jaz storim, vas ne bo obvarovalo peklenskega ognja. Uporabim lahko vsakršno Božansko Moč, toda nikoli vas ne morem prisiliti, da bi sprejeli Moje Usmiljenje. Nič, razen molitev izbranih duš, vam ne bo pomagalo. To pomeni, da nikdar ne boste videli Mojega Obličja. Kdor koli, ki vam poreče, da je vseeno, če ne sprejmete Mojega Obstoja, laže. Samo tisti, ki Me sprejmejo, in po Usmiljenju Mojega edinega Sina, lahko vstopijo v Moje Kraljestvo. Če ste prijazna in ljubezniva duša, in Me še vseeno zavračate – celo tedaj, ko vam je Resnica razodeta – boste prav tako vrženi proč od Mene. Ne boste imeli Večnega Življenja.

Sedaj vam vsem podeljujem Dar Očiščenja, toda še posebej ateistom in poganom. To Očiščenje bo boleče, a bo v številnih primerih odprlo njihove oči za Resnico. Tistim, ki ste se brez svoje krivde rodili v poganskih družinah, bom Jaz podelil Usmiljenje. Toda za tiste med vami, ki so vam bili dani Evangeliji in ki veste za Obstoj Troedinega Boga in ki Me zdaj zavračate, za vas je malo upanja, dokler se ne vrnete ter spokorite za svoje grehe. Nato morate rotiti za odrešenje svoje duše.

Vaš Oče
Bog Najvišji