916. Ob Svojem Drugem Prihodu bom vsakogar, ki bo na Zemlji v tistem času ostal pri življenju, sodil po tem, kar je storil za Božjo Slavo

Sreda, 18. september 2013, ob 17:08

Moja draga ljubljena hčerka, ko sem rekel, da bom ponovno prišel sodit žive in mrtve, sem mislil prav to. Prva Sodba se mora izpolniti in s tem želim povedati, da bom ob Svojem Drugem Prihodu vsakogar, ki bo na Zemlji v tistem času ostal pri življenju, sodil po tem, kar je storil za Božjo Slavo. Moja Sodba bo stroga, zakaj do takrat se bo Moje Usmiljenje že razlilo preko Zemlje.

Tisti med vami, ki po svoji zavrnitvi Mene ostanete uporni do konca – čeprav vam bo Resnica razodeta – boste vrženi proč od Mene. Nikoli ne boste sprejeli Mojega Usmiljenja, ne glede na to, koliko se jaz zavzemam za vaše odrešenje. Vaše zavračanje in sovraštvo do Mene vam bosta prinesla večno trpljenje in Jaz bom za vami točil solze bridkosti in žalosti. Oh, kako boste hrepenili po udobju Zemlje, čeprav ste tamkaj zapravili svoj čas v zlobnem hlastanju za grešnimi užitkih ter močjo in kjer ste zatirali druge. Zemlja se bo zdela kot dolgo izgubljeni raj, ko boste v globinah teme vpijoč klicali Mojo Pomoč.

Tisti, ki Me ljubite, a katerih duše je opustošil greh, se ne smete bati, zakaj Jaz vas bom použil s Svojim Usmiljenjem, ko boste prosili zanj. Vsi grešniki bodo rešeni, ko se enkrat odkupijo v Mojih Očeh, ne glede na to, kako grozoviti so njihovi grehi.

Živi, ki so v Moji Milosti, bodo dvignjeni v Moj Veličastni Raj. Ti vključujejo vsakega grešnika, vsako veroizpoved, vsako raso, ki so klicali k Meni, njihovemu Odrešeniku, Sinu Človekovemu, ter vse tiste, ki Me prosijo, naj jih rešim.

Obudil bom mrtve, tiste, ki so bili očiščeni v globočinah Vic, kakor tudi tiste, ki v Nebesih potrpežljivo čakajo, na prihod tega Velikega Dne. Preostali bodo izgnani.

Vaš čas na Zemlji je določil Moj Oče in ta dan je Meni še vedno neznan, toda povem vam tole. Vi, iz te generacije, boste zbrani in vzeti v Moj Novi Raj, ko bodo Nebesa in Zemlja postale eno. Dan vam je bil čas, da se pripravite, zato ga dobro izrabite, da boste lahko imeli Večno Življenje in ga delili s svojimi dragimi. Zdaj vas prosim, da Mi posvetite vsakega od vaših dragih, vašo družino, vaše prijatelje in vaše narode, tako da jih Jaz lahko prekrijem z Zaščito Svoje Predragocene Krvi.

Vaš Jezus