882. Od njih bodo zahtevali, naj se z novo prisego obvežejo, da bodo ostali zvesti Cerkvi

Nedelja, 18. avgust 2013

Moja draga ljubljena hčerka, načrt lažnega preroka, da zavede duhovščino vsega sveta, se je pričel.

Pod krinko prenove in preporoda Katoliške Cerkve bo ves kler v tej Cerkvi poslan na duhovne vaje, da bi ga prepričali, naj sprejme novi apostolat. Duhovne vaje bodo postale široko razširjene in mnogim bo rečeno, da je cilj združiti vsakogar na svetu v imenu pravičnosti. Govorili jim bodo, da bo to novo poslanstvo sprejemalo uboge sveta in si prizadevalo, da prinese edinost. Od njih bodo zahtevali, naj se z novo prisego obvežejo, da bodo ostali zvesti Cerkvi. Od njih ne bodo zahtevali, naj zaupajo Vame ali v Mojo Sveto Besedo. Namesto tega bodo prisegli zvestobo novim samooklicanim voditeljem, ki so zasedli Petrov Sedež.

Da ne bo pomote, od tistih, ki so prejeli Dar Svetih Redov, se bo zahtevalo, da sodelujejo v zmoti, kjer Jaz, Jezus Kristus, ne bom na prvem mestu, čeprav se bo zdelo, da Sem. Denar bo gonilna sila in vzpostavljena bo nova finančna organizacija za nadzor nad pridobivanjem sredstev, ki naj bi zagotovila, da bo to v korist revnih tega sveta.

Kadar boste na kakršen koli način spreminjali vaše Svete Redove, nato pa s svojim življenjem prisegli nekomu, ki pretrga vse vezi z Menoj, ne boste več primerni za služenje Meni. Za vse se bo zdelo, kot da bo narejeno preprosto v Božjih Očeh. Načrt bo namenjen temu, da bi prepričali Moje svete služabnike, da bi z veseljem sodelovali v gnusobi, ki bo družbo in sekularni svet povezala s Cerkvijo, ki sem jo ustanovil Jaz, Jezus Kristus.

Na ta način Me bodo sramotili. Neverujoči bodo pozdravljali vsako prizadevanje za sprejemanje sekularizma, in na to se bo gledalo kot na dobro stvar za novo, tako imenovano moderno družbo današnjega dne.

Kmalu se bo kristjanom zdelo čudno, ko bodo videli, s kakšnim navdušenjem bodo pripadniki sekularnega sveta sprejemali Katoliško Cerkev. Toda mnogi bodo odgnali svoje dvome in pregnali svojo zaskrbljenost, saj bodo podlegli veliki prevari. V jedru tega načrta revolucionarnega spreminjanja Cerkve stoji sovraštvo do Mene in vsega, kar Sem dal Svoji Cerkvi. V dneh, ki prihajajo, morate vsako stvar skrbno preučiti. Zahtevajte pojasnila, ko bodo spreminjali Moje Nauke in jih izkrivljali, da bi ustregli poganom. Nobenemu apostolu, ki sem ga Jaz imenoval, nikoli ne bi bila dana oblast početi kaj takega, zakaj to pomeni bogokletje.

Gorje tistim, ki dovolijo poseganje v Mojo Sveto Besedo in ki dopuščajo, da se daje prostor izkazovanju spoštovanja do tistih, ki Me zanikajo.

Vaš Jezus