883. Mati Odrešenja: Moji otroci vsepovsod – poslušati morate mene, vašo ljubljeno Mati, v tem času bridkosti

Ponedeljek, 19. avgust 2013

Moji otroci vsepovsod – poslušati morate mene, vašo ljubljeno Mati, v tem času bridkosti.Še posebej se obračam na tiste med vami, ki gojite veliko pobožnost do mene, Božje Matere, kajti jaz vas tolažim v tem času velikega odpada. To Posredovanje iz Nebes morate sprejeti z dobro voljo in biti hvaležni, da ste zaradi velike Ljubezni mojega ljubljenega Očeta prejeli ta izjemni Dar.

Kadar ste prepričani, da grozeči val poganstva, ki bo kmalu preplavil Cerkev mojega Sina po vsem svetu, presega vašo vzdržljivost, morate prositi za mojo priprošnjo. Naj se zgodi kar koli, ko ostanete zvesti mojemu Sinu, četudi bodo storjeni poskusi, da bi vas zmotili, bo vse dobro.Naj se vam nikoli ne zdi, da ni upanja, zakaj kmalu bosta razodeti velika Slava mojega Sina in Božja Volja.

Ne glede na to, koliko jih je v Cerkvi zavedenih v težko zmoto, Božja Beseda se bo širila kot gozdni požar. Dve priči Božje Besede – resnična Krščanska Cerkev in Hiša Izraelova – bosta obstali. Ogenj bo bruhal iz njunih ust v obliki Svetega Duha.

Sčasoma, potem ko se bo razodela gnusoba opustošenja, se bodo tisti, ki so zvesti Resnici, dvignili, in njihovo bo Kristusovo Kraljestvo. Vedno se bodo razkrivale laži, vendar pa boste tisti med vami, ki ste bili napolnjeni z Darom Svetega Duha, v začetku tako zelo trpeli, ko boste doživljali strahotno oskrunjenje v Cerkvah mojega Sina. Resnica se bo videla in vsi tisti, ki so bili na začetku zavedeni, bodo navsezadnje dojeli zlo, ki vam bo predloženo.

Samo zaupati morate v mojega Sina med to mučno potjo, na kateri vas bodo obravnavali kot zločince, ker boste vztrajali v zvestobi Božji Besedi. Prosim, spominjajte se poti mojega Sina na Kalvarijo. Sprejmite ta križ z ljubeznijo in dostojanstvom, saj zelo ugajate mojemu Sinu, kadar nosite Njegovo breme. Po vašem žrtvovanju in ljubezni bo On odrešil najbolj nevredne duše in bo nato lahko združil vse Božje otroke.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja