917. Molite to posebno Križarsko Molitev, da posvetite vse tiste, ki so vam blizu, tako da jih Jaz lahko prekrijem s Svojo Predragoceno Krvjo

Sreda, 18. september 2013, ob 23:30

Moja draga ljubljena hčerka, prosim, da vsi molite to posebno Križarsko Molitev, da posvetite vse tiste, ki so vam blizu, tako da jih Jaz lahko prekrijem s Svojo Predragoceno Krvjo.

Križarska Molitev (122) Za posvetitev Predragoceni Krvi Jezusa Kristusa

Dragi Jezus, prosim Te, da mene, mojo družino, prijatelje in narod posvetiš Zaščiti Svoje Predragocene Krvi. Ti Si umrl zame in Tvoje Rane so moje rane. Milostno sprejmem trpljenje, ki ga bom prestajal pred Tvojim Drugim Prihodom. Trpim s Teboj, dragi Jezus, medtem ko Se trudiš zbrati vse Božje otroke v Svojem Srcu, tako da bomo imeli Večno Življenje. S Svojo Predragoceno Krvjo prekrij mene ter vse tiste, ki potrebujejo Tvojo Zaščito. Amen.

Vse, kar morate storiti, je, da Mi zaupate, in Jaz bom varoval tiste, ki se obračajo k Meni za odrešenje svojih lastnih ter drugih duš.

Pojdite in se pripravite na Dan Sodbe. Vse vas blagoslavljam ter vam podeljujem moč, da nadaljujete s svojo predanostjo do Mojih Križarskih Molitev.

Vaš Jezus