918. Noben človek, noben duhovnik, noben škof, noben kardinal, noben papež nima oblasti, da bi na novo napisal Božjo Besedo

Četrtek 19. september 2013, ob 19:26

Moja draga ljubljena hčerka, Moji ubogi sveti služabniki bodo v veliki žalosti pribežali k Meni, potem ko bo Liturgija spremenjena in oskrunjena pred Menoj. Šele tedaj, ko se bo to zgodilo, bodo spoznali, da se Božja Beseda razodeva po Božji prerokinji ter da je Resnica. Božja Beseda je Resnica. Če so prerokbe, dane Božjim otrokom, od Njega, potem je to lahko samo celotna Resnica, ali pa nič.

Mnogi se bodo zbrali in združili z namenom pripraviti se, da se Mi poklonijo na način, ki Me časti, zakaj nič jim ne bo preprečilo da ohranijo Mojo Sveto Besedo; Mojih Svetih Zakramentov; Moje Svete Maše in Najsvetejše Evharistije. Toda tudi takrat številni ne bodo videli zmot, ki bodo predstavljene nič hudega slutečim dušam.

Šele takrat, ko bo razglašeno, da je Božja Cerkev v edinosti s pogani in z njihovimi absurdnimi praksami, bo več Mojih svetih služabnikov resnično razumelo, kaj se dogaja. Šele ko se bodo poganski simboli in satanistična znamenja pričela pojavljati znotraj krščanskih Cerkev, pri njihovih zunanjih vhodih ter na njih, bodo bežali, da si rešijo življenje. V njihovih srcih bo velik strah, saj mnogi med njimi na tisti stopnji ne bodo imeli kam iti, ker se niso uspeli pripraviti na ta dan. Ti bodo tisti, ki jih bodo polovili, ker se niso odzvali Mojemu Klicu. Njihov napuh in njihov ego sta jim preprečevala, da bi prepoznali Moj Glas. Toliko Mojih svetih služabnikov bo ujetih nepripravljenih, in toliki bodo brez moči pred vladavino lažnega preroka in njegovega pajdaša, antikrista. Ta dva bosta neusmiljena v svojem prizadevanju, da bi nadzirala vse države, in kdor koli, ki se jima bo drznil postaviti po robu, bo uničen.

Čeprav bodo tisti sveti služabniki znotraj Moje Cerkve na Zemlji ujeti, če se ne pripravijo, pa so duše vernih, zvestih privržencev Mene, Jezusa Kristusa, ki bodo zavedene v strašno zmoto, tiste, ki Mi vzbujajo tako bridko žalost. Veliko se jih bo balo pokazati nepokorščino Cerkvi, in to celo takrat, ko se bodo spremenili Moji Nauki, Moj Sveti Nauk ter vsi Zakramenti. Naj vedo zdaj, da noben človek, noben duhovnik, noben škof, noben kardinal, noben papež nima oblasti, da bi na novo napisal Božjo Besedo. Kadar to storijo, prelomijo Božjo Postavo. Samo Božja Cerkev, ki ostane zvesta Mojim Naukom je nezmotljiva. Ko je enkrat pretrgana ta vez – vez, kjer se v Mojem Imenu oznanja samo Resnica – se ločijo od Mene. Jaz Sem Cerkev. Vi, Moji verni, Moji sveti služabniki, ste del Mene, kadar se držite Mojega Svetega Nauka.

Cerkev – Moja Cerkev – bo ostala nedotaknjena, zakaj Resnica se nikoli ne more spremeniti. Tisti, ki se ločijo od Mene, ne morejo biti del Moje Cerkve na Zemlji.

Vaš Jezus