913. Moji Načrti za odrešitev sveta dajejo sadove. Zdaj je vse na svojem mestu

Nedelja, 15. september 2013, 23:50 zvečer

Moja draga ljubljena hčerka, vsi Moji Načrti za odrešitev sveta dajejo sadove. Vse je na svojem mestu. Moja Vojska je oblikovana. Zdaj bo rasla in se širila vsepovsod, s seboj pa bo vodila številne duše, po katerih hrepenim. Tej Vojski sem dal velike Milosti in v Moči Svetega Duha bo ohranila Plamen Krščanstva pri življenju ter nosila Svetilko Resnice vse do Poslednjega Dne. Božjo Luč bo ponesla v najtemnejše konce in milijonom bo odprla oči za Resnično Božjo Besedo, medtem ko odpadništvo požira Mojo Cerkev na zemlji. Svoji Vojski podarjam to Križarsko Molitev, da ji pomagam priseči zvestobo Meni.

Križarska Molitev (121): Zvestoba Vojski Jezusa Kristusa

Dragi Jezus, v Tvojem Presvetem Srcu smo združeni. Z avtoriteto govorimo Resnično Božjo Besedo. Za širjenje Resnice bomo hodili do koncev zemlje. Nikoli ne bomo sprejeli nobenega novega lažnega nauka v Tvojem Imenu, razen tistega, ki si nas ga Sam učil. Ostajamo zvesti in neomajni v svoji veri. S tistimi, ki Te izdajajo, bomo ljubeznivi in sočutni, v upanju, da se bodo vrnili k Tebi. Do tistih, ki nas preganjajo v Tvojem Imenu, bomo neomajni, vendar potrpežljivi. Zmagoslavno bomo hodili vso pot do Tvojega Novega Raja. Obljubljamo, da Ti bomo po svoji bolečini in trpljenju privedli vse tiste izgubljene duše, ki so sestradane Tvoje Ljubezni. Prosimo, sprejmi naše molitve za vse grešnike po svetu, tako da bomo lahko postali ena družina, združena v ljubezni do Tebe v Novi Dobi Miru. Amen.

Pojdi, Moja Preostala Vojska, z vednostjo, da ti bo dana vsa pomoč in Milosti, da uspeš v tej zadnji Sveti Misiji na zemlji, tako da lahko zberem vse Božje otroke z obličja tega sveta ter jih privedem v Svoj Novi Raj.

Vaš Jezus