912. Mati Odrešenja: Te Medalje bodo spreobrnile vse duše, ki so odprte za Usmiljenje mojega Sina, Jezusa Kristusa

Sobota, 14. september 2013, 16:10 popoldan

O, moj otrok, prav tako kot sem ljubila svojega Sina od trenutka, ko sem se zazrla v Njegov prelepi Obraz, tako ljubim vse Božje otroke kot čisto svoje.

Jaz sem Božja Mati, vendar pa sem tudi Mati vseh Božjih otrok, saj sem se zaobljubila, da jim bom pomagala v njihovem trenutku končnega odrešenja. Ko me je moj Sin kronal ob mojem Kronanju v Nebesih, mi je dal oblast, da postanem Mati dvanajstih rodov – dvanajstih narodov v Novem Jeruzalemu. Preden napoči ta dan, bom, kot Mati Odrešenja, vsepovsod iskala duše ter jih pritegnila k svojemu Sinu. Jaz Mu pomagam v tej težki nalogi, in kakor je moje Srce sklenjeno z Njegovim, tako je sklenjeno s srci tistih, ki resnično ljubijo mojega Sina.

Jaz kot vaša Mati ljubim vse Božje otroke. Do vsakega izmed vas čutim isto ljubezen, kot jo vsaka mati čuti do svojih otrok. Božje otroke vidim tako, kot če bi bili vsi le majhni otroci. Čutim njihovo bolečino. Trpim s svojim Sinom, ko gleda grešnike, ki zavračajo Ljubezen, ki jo ima do njih. Kako On trpi zaradi njih in koliko solza zdaj točim, ko vidim, kako narašča človekova beda zaradi širjenja greha. Kljub temu pa je še vedno veliko ljubezni v svetu. Kadar je ta ljubezen čista, bo vzdržala temo in bo duše, kakor svetilnik, privabljala k sebi. Na ta način bo Bog deloval, da bi razsvetlil človeštvo. Uporabil bo ljubezen tistih, ki Ga ljubijo, da Mu bodo privedli duše preostalih.

Moja dolžnost je, da čim več grešnikom, kot je mogoče, ponudim možnost, da rešijo svoje duše. To počnem s prikazovanji, ki jih doživljate, kadar se prikazujem, da bi se vsepovsod vnela vera grešnikov. Zdaj to delam z zagotavljanjem Medalje Odrešenja. Moj otrok, kot sem že dejala, mora ta Medalja postati dostopna svetu preko tebe ter na podlagi navodil, ki si jih prejela od mene. Ta navodila so dana samo tebi. Te Medalje bodo spreobrnile vse duše, ki so odprte za Usmiljenje mojega Sina, Jezusa Kristusa. To bo povzročilo odrešenje milijonov.

Hvala vam, otroci, da ste odprli svoja srca meni, vaši Materi, in za to, da ste poslušni mojemu ljubljenemu Sinu, Jezusu Kristusu, Odrešeniku človeštva.

Vaša Mati
Mati Odrešenja