904. Mati Odrešenja: Napovedana bo nova, bridka svetovna vojna

Petek, 6. september 2013

Moj dragi otrok, po navodilih svojega Sina, Jezusa Kristusa, moram razodeti, da bodo vojne, ki se bodo zdaj odvile na Bližnjem Vzhodu, naznanile veliko bitko, ko bo napovedana nova, bridka svetovna vojna.

Kako je zaradi tega zlomljeno Presveto Srce mojega ubogega trpečega Sina. Sovraštvo, ki razvnema srca tistih voditeljev, ki so jim običajni ljudje zaupali odgovornost za vodenje njihovih držav, se bo razširilo. Izdali bodo svoje lastne narode. Na milijone bo ubitih in vpletene bodo mnoge države. Vedeti morate, da bo moj Sin rešil duše tistih, ki bodo umorjeni in ki niso krivi nobenega zločina.

Hitrost teh vojn se bo zaostrila, in čim bodo postali vpleteni štirje konci sveta, bo razglašena velika vojna. Žal bo uporabljeno jedrsko orožje in mnogi bodo trpeli. To bo grozljiva vojna, vendar pa ne bo dolgo trajala.

Molite, molite, molite za vse nedolžne duše in še naprej molite moj Najsvetejši Rožni Venec, trikrat na dan, da olajšate trpljenje, ki bo nastopilo kot posledica tretje svetovne vojne.

Hvala ti, moj otrok, da si se odzvala mojemu klicu. Vedi da je velika žalost v Nebesih v tem času in da ti s težkim srcem prinašam to težko novico.

Vaša Mati
Mati Odrešenja