927. Moja Resnična Cerkev bo izgnana iz Rima in bo morala prestati vrsto let opustošenja

Sobota, 28. september 2013, ob 15:23

Moja draga ljubljena hčerka, vedno opominjaj tiste, ki verujejo Vame, a se ne zavedajo, da se bliža Moj Drugi Prihod, da morajo biti vedno pozorni na znamenja, ki so bila prerokovana v Knjigi Mojega Očeta za čas pred Velikim Dnem.

Veliki odpad je prvi znak. To je takrat, ko vera v Resnico – Božjo Besedo – izgine in ko se greh poveličuje na vseh koncih sveta. Znamenje za čas, ko je Moj Drugi Prihod zelo blizu, nastopi tedaj, ko veliki odpad od znotraj zajame Mojo Cerkev na Zemlji. Kadar vidite, kako se tisti, ki trdijo, da sem jih Jaz imenoval, da bi vodili Mojo Cerkev na Zemlji, vključujejo v sekularni svet, da bi dosegli priljubljenost, boste vedeli, da so se pričele spremembe. Ko boste videli, kako se razpravlja o Veliki Žrtvi – Mojem Križanju – in se Moji Evharistiji pripisuje nove pomene, boste vedeli, da bo Moja Cerkev pregnana v puščavo.

Z Mojo Cerkvijo mislim na tiste, ki ne zaidejo od Resnice in ki še naprej sprejemajo Božjo Besedo tako kot poprej. Moja Resnična Cerkev bo izgnana iz Rima in bo morala prestati vrsto let opustošenja. Teptali jo bodo pogani in trpela bo, toda po Moji Milosti bo ostala neomadeževana, tiste pogumne duše pa, ki se bodo uprle temu, da bi Me zavrnile, bodo od Mene prejele izjemne Darove. Ko boste v lupini Moje Cerkve priča nagnusnim, tako imenovanim »čudežem«, ozdravljenjem in gestam lažne ponižnosti ter ljubezni do človeštva, bodo vidni Moji resnično čudežni posegi. Jaz bom po Svojih Križarskih Molitvenih Skupinah pokazal Navzočnost Svetega Duha tistim, ki se jim posmehujejo ter jih zasramujejo. Mojim Molitvenim Skupinam in tistim, ki molijo Molitve, bodo naklonjeni številni čudeži kot dar, ki bo Mojim ljubljenim učencem pomagal vzdržati versko preganjanje.

Preganjanje, o katerem govorim, je v glavnem duhovno. Moji resnični učenci, in s tem mislim vse kristjane, vseh veroizpovedi, vsepovsod, bodo opazovali z veliko žalostjo, ko bodo morali biti priča veliki prevari, ki se bo zgrnila nad Katoliško Cerkev. Katoliška Cerkev bo sprejela sekularni svet in razglasila, da ni več smrtnega greha. Greha se ne bo priznavalo, da pa bi zavedli nedolžne, jim bo rečeno, da ni težko vstopiti v Moje Kraljestvo. Spovedovanja se bodo v sedanji obliki prenehala. Ljudem bodo pravili, naj po svoje prosijo za odrešenje, in tako se mnogim nato ne bo zdelo vredno, da bi prosili za Moje Odpuščanje. Tega ne bodo storili, ker nič več ne bodo priznavali, da je greh namerno povzročen, ter da bo zaradi tega Bog vse odpustil. To je zmota, ki je bila napovedana in ki bo milijone vodila v peklenski ogenj, tja pa jih bosta privedla lažni prerok ter antikrist.

Kmalu bodo vsa poganska slavja in praznovanja vključena v Katoliške Cerkve vsepovsod. Pogani in tisti, ki sovražijo Boga, bodo povabljeni na oltarje pred tabernaklji. To praznovanje bo razglašeno za novo obliko Obhajila – kjer se vsi Božji otroci zbirajo skupaj, da bi spoštovali prepričanja in človekove pravice drug drugega. Od vas, Moji verni, se bo zahtevalo, da izkažete spoštovanje do tistih, ki hočejo uničiti Mojo Navzočnost v Sveti Evharistiji. Obtožili vas bodo, da ste protikrščanski, če se ne boste oklenili poganstva. To je način, na katerega boste vsi preslepljeni. To je način, na katerega bom Jaz, Jezus Kristus, onečaščen. Enako bodo počenjali v šolah, da bi pregnali krščanstvo. Enako bodo počenjali v političnih krogih, ko bo izbrisano vse, kar ima opraviti z Menoj. Na nobeno drugo religijo se ne bodo spravili s takšnim sovraštvom. Krščanstvo bo zato, ker je Resnica, uničeno.

Česar se ne zavedate, je to, da bodo s tem, ko boste postali voljni soudeleženci pri tej hudobni oskrunitvi, vaše duše zamračene, in sčasoma se boste odpovedali svojemu lastnemu odrešenju.

Izdajte Me in vam bom odpustil. Zatajite Me in vam bom odpustil. Toda, kadar Me onečastite ter prisežete zvestobo zveri, postanete povsem ločeni od Mene in nemogoče vam bo sprejeti Moje Usmiljenje.

Vaš Jezus