926. Bog Oče: Če moram uničiti mesta, da zaustavim širjenje zla, potem bom to storil

Četrtek, 26. september 2013, ob 17:55

Moja najdražja hčerka, Moja Pravična Roka se je spustila nad svet in Jaz bom tiste, ki škodujejo Mojim otrokom, kaznoval v telesu in duši. Morate se bati Mojega Srda, kot tudi sprejeti Moje Usmiljenje.

Posredoval bom v vaših državah, da bom preprečil zaostrovanje vojn, in če moram uničiti mesta, da zaustavim širjenje zla, potem bom to storil. Medtem ko se človekova hudobija širi kot virus, bom Jaz tiste duše presekal na dvoje ter jih potolkel. Kako se mi studijo zlobni grehi splava, vojne, umora in prevare tistih, ki pomagajo širiti greh. Zdaj bodo za to plačali ceno.

Tisti na političnih položajih, ki nadzorujejo dostopnost splava, bodo kaznovani prvi. Čakajte zdaj, ko boste videli, kako bodo trpeli zaradi grozodejstev, ki jih opravičujejo pred Menoj. Tiste skupine, ki načrtujejo propad svetovnega prebivalstva s pomočjo splava, bodo v mukah umirale po Moji Roki. Na njih bo končno zadoščeno Pravici, kajti ne bom jim več dopustil, da Mojim otrokom zadajajo takšno hudobijo. Njihove arogantne trditve, da delujejo v človekovo korist, bodo utišane, zakaj ločili so se od Mene in zdaj bodo imeli le malo časa, da odkupijo svoje duše.

Tisti, ki jim je zaupana odgovornost poučevanja Mojih otrok o Resnici Evangelija, bodo morali upoštevati tole Obljubo. Povzdignil vas bom, kadar govorite Resnico, toda vrgel vas bom v brezno, če in ko oskrunite Sveto Evharistijo. In čeprav vas bodo lažnivci prepričevali o nujnosti spreminjanja Resnice ter vas preganjali, pa to ne bo nič v primerjavi s temo, ki jo bom Jaz poslal nad vso Zemljo. Nato bo jok in škripanje z zobmi, a nihče vas ne bo slišal. Nič več ne boste videli, niti ne boste ničesar slišali, toda občutili boste bolečino tistih duš, ki ste jih uničili zaradi odpadništva, h kateremu ste spodbujali, dokler ni zajelo duš tistih svetih služabnikov, kateri so vam podrejeni.

Bojte se Mojega Srda, zakaj na vas se bo spustil nenadoma, in do takrat bo že prepozno za vas. Nikoli ne boste videli Mojega Obličja. Voditeljem vseh tistih, ki nadzorujejo Moje Cerkve na Zemlji, dajem to poslednje svarilo:

Opustitev, da bi branili Božjo Besedo ali Sveto Evharistijo bo imelo za posledico smrt in obup. Ne bom vam dal časa, da bi uničili duše, ki so jih zaznamovali Moji sovražniki.

Vaš Oče
Bog Najvišji