928. Cerkveno prostozidarstvo je zdaj doseglo največjo moč znotraj Moje Najsvetejše Cerkve na Zemlji

Ponedeljek, 30. september 2013, ob 15:45

Moja draga ljubljena hčerka, vse Svoje svete služabnike moram prositi, naj bodo pozorni na pozive, da se udeležijo duhovnih vaj, ki bodo uvedene, da bi jih prepričale v pristanek na novo prisego zvestobe, ki bo izničila – če se bodo strinjali, da jo izrečejo – njihove najsvetejše zaobljube, ki so jih naredili Meni, Jezusu Kristusu.

Cerkveno prostozidarstvo je zdaj doseglo največjo moč znotraj Moje Najsvetejše Cerkve na Zemlji in kmalu bo narekovalo svojo novo liturgijo, ki bo v nasprotju z Mojo Najsvetejšo Voljo. Zasnovana od sovražnikov Boga in pod krinko nove prilagoditve po meri političnih sil, ki hočejo prepovedati krščanstvo, bo predstavljena tako hitro, da bodo mnogi znotraj Moje Cerkve osupnili. Bolelo jih bo, ko bodo videli takšno gnusobo, toda glasovi Mojih zvestih služabnikov se v javnosti ne bodo slišali, zakaj oni, prostozidarji, na vse načine nadzorujejo, kako se bo ta nova liturgija dojemala. Vsak ugovor, ki se bo pojavil v škofijah po vsem svetu, bodo prezrli in zavrgli. Izgovor za to bo, da mora Cerkev pridobiti nove mlade duše, ki so odpadle od nje. S sklicevanjem na sekularni svet bodo dejali, da bo po novi liturgiji to spreobrnilo več ljudi.

Oh, kako zavajajoča bo ta gnusoba in koliki bodo podlegli lažem, ki bodo tolike vodile stran od Resnice. Knjiga Resnice je bila napovedana preroku Danielu, tako da Božji otroci nikdar ne bi pozabili Resnice, ko se bodo utapljali v lažeh, ki bodo pogoltnile Mojo Cerkev na Zemlji.

Sprejmite Resnico, ki jo je predložila Moja Cerkev na Zemlji. Ne sprejmite nova pravila, katere vas bodo silili, da jih sprejmete v Mojem Svetem Imenu, in ki bodo pomenila bogoskrunstvo.

Vaš Jezus