905. Mati Odrešenja: Edina pot do Večnega Življenja je preko mojega Sina, Jezusa Kristusa

Petek, 6. september 2013

Moj otrok, nihče izmed vas ne sme nikdar pozabiti, da je moj Sin umrl, da bi rešil človeštvo. Vse duše je osvobodil iz suženjstva zveri. Vsem vam je izročil Dar Odrešenja, in da bi prejeli Večno Življenje, morate priti k mojemu Sinu ter Ga prositi za ta Veliki Dar.

Edina pot do Večnega Življenja je preko mojega Sina, Jezusa Kristusa. Ker je On tako zelo usmiljen, vsakomur dovoljuje možnost, da po svoji lastni svobodni volji pride k Njemu. On je dal svetu Resnico in z Darom Svoje smrti na Križu je vsem odprl pot, da bi živeli v večnem miru ter v Njegovem Raju.

Mnogi ne sprejemajo mojega Sina, niti ne verujejo v Boga. Če ne verujete v Boga ali če ne sprejemate Daru Odrešenja, potem sebe ločujete od Boga. Zaradi tega Poslednjega Misije, namenjene reševanju duš, vključno z dušami vseh grešnikov, kakor tudi tistih, ki nočejo priznati Obstoja Boga, bo moj Sin storil Veliki Čudež. Med Opozorilom bo vsakdo videl dokaz, da ima dušo, in številni se bodo spreobrnili. Tistim, ki se ne bodo spreobrnili in ki bodo ostali ateisti, ne more biti dan Dar Odrešenja, kajti odklonili bodo Njegovo Roko Usmiljenja. Tiste duše Ga bodo najbolj kljubovalno zavračale, rešiti pa jih ne more nič, razen vaših molitev.

Tisti, ki zavrnejo vsak poskus, vsako posredovanje in vsako Usmiljene, da bi bili privedeni v Novi Raj, bodo zavrženi. Zakaj Kraljestvo mojega Sina ne bo njihovo, kajti moj Oče, Ki je človeštvo obdaril z Darom svobodne volje, nikoli ne bo vsiljeval Svoje Volje nobenemu Svojih otrok.

Molite, molite, molite, da bodo ateisti sprejeli Roko Usmiljenja, ki jo bo moj Sin podal vsakemu izmed njih. Ne pozabite moliti Križarskih Molitev, da bi rešili te uboge male duše.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja