964. Mnogi bodo kmalu pričeli uporabljati svoje poznavanje znanosti za presojanje Najsvetejših Evangelijev

Sobota, 9. november 2013, ob 11:48

Moja draga ljubljena hčerka, mnogi bodo kmalu pričeli uporabljati svoje poznavanje znanosti za presojanje Najsvetejših Evangelijev. Namesto oznanjanja Resnice Moje Besede, ki prihaja od Božje Modrosti, jo bodo pričeli potvarjati, zato da bi ji dali modernejšo podobo.

Vse Moje Besede, vsebovane v Svetem Evangeliju, bodo interpretirane drugače. Trdili bodo, da Moja Beseda pomeni nekaj novega, kar bo bolj pomembno v današnjem svetu. Skušali bodo navajati primere, kako bi vas Jaz učil, če bi danes živel na Zemlji. Izginila bo preprostost Božje Besede, ki je za vsakogar. Tisti, ki so inteligentni, razgledani in ki so ponosni na človekov napredek v svetu znanosti, bodo potem pričeli izrekati žaljive trditve.

Cerkev bo sprejela tako imenovana nova znanstvena odkritja, ki bodo vzbudila dvom o tem, kar vsebuje Sveto Pismo. Razkrili bodo, kar so po njihovem novi dokazi, ki mečejo senco dvoma na to, kako je bil svet ustvarjen. Nato bodo pravili, da so veliko tega, kar vsebuje Biblija, preprosto metafore, zasnovane, da bi ustvarile mir med ljudmi. Uporabili bodo sporočilo humanizma, medsebojne ljubezni v smislu vaše sposobnosti, da poskrbite za uboge, neizobražene in pomoči potrebne, kot nadomestek za Resnico, ki vam je bila dana v Evangelijih. Nato bodo lažne nove nauke, ki se bodo zdele podobne Resnici, sprejeli duhovniki, in samo tisti, ki ostanejo neomajno zvesti Moji Besedi, bodo ohranili Resnico pri življenju.

Moji preljubi verni, kadar ugotavljate, da bodo le še zelo redki poslušali Resnico – Božjo Besedo – tedaj morate tolažiti drug drugega. Še naprej morate tiste v Mojih Cerkvah, ki bodo ploskali herezijam, ki bodo uvedene, spominjati na Resnico, kajti številni med njimi se tega ne bodo zavedali. Tako daleč stran bodo odpadli od Mene, da bodo rade volje sprejeli takšne spremembe. Za tiste z malo vere bo veliko lažje sprejeti besedo onih, ki zahtevajo reformo, kot pa ostati zvest Božji Besedi.

Poziv k prvim spremembam bo nastopil kmalu. Z ljubeznivostjo, ki bo pomirjala, in s strastnim govorjenjem o potrebi, da bi se dvignili kot en sam združeni svet – da bi izkazovali ljubezen in strpnost do vseh – boste zapeljani v največjo zmoto. Mnogi bodo pretreseni nad tem, s kakšno naglico se bo zdelo, da Moja Cerkev sprejema sekularni svet. Mnoge bo prevzel način, na katerega se bodo različne religije, pogani ter heretiki prerivali, da bi se pridružili tej novi, eni svetovni dobrodelni cerkvi. Govorili bodo: »Končno je tolerantna cerkev ponudila roko vsem.« Nič več jih ne bo sram pokazati svoje neposlušnosti Bogu. Namesto tega bodo ošabno razglašali, da njihovi bedni grehi niso samo sprejemljivi v Božjih Očeh, marveč da sploh več ne veljajo za grehe. To bo vsepovsod povzročilo veliko veseljačenje.

Prvič v zgodovini bodo tisti, ki Mojo Cerkev peljejo v zmoto, ljubljeni, oboževani ter ne bodo deležni tako rekoč nobene kritike.

Zdaj bo največja herezija, kakršne ni bilo videti od Moje smrti na Križu dalje, pogoltnila Mojo Cerkev na Zemlji. Moje Cerkve bodo napolnili z žaljivimi poganskimi simboli, Mene pa ne bo nikjer videti. In medtem ko bodo oni polnili zgradbe, ki so jih postavili, da bi Me častili, pa bo Moja Resnična Cerkev, sestavljena iz tistih, ki ostanejo zvesti Resnici, postala edini Resnični Tempelj Božji, zakaj ti nikdar ne bodo pristali na oskrunitev Mojega Telesa. Njihova vera jim bo omogočila, da bodo širili Evangelije ter ohranili Plamen Svetega Duha pri življenju.

Vaš Jezus