1039. Mati Odrešenja: Mnogi bodo verjeli, da je antikrist zelo svet človek

Petek, 7. februar 2014, ob 15:50

Moj otrok, če bi moj Sin, Jezus Kristus, v tem času hodil po Zemlji, bi Ga umorili. Noben dostojanstvenik v Njegovi Cerkvi Ga ne bi sprejel. Postal bi predmet zasmehovanja, nato pa bi se Ga bali in Ga tako prezirali, da bi Ga dali križati, tako kot prej.

V tem času moj Sin prihaja samo v Duhu, po Zapovedi mojega Očeta pa se na Zemlji ne bo pojavil kot človek, v mesu. Pozivam, naj bo to Sporočilo vsem jasno, kajti mnogi bodo prišli v Njegovem Imenu, eden izmed njih pa bo prišel v ospredje in trdil, da je on moj Sin, toda to bo laž.

Antikrist se bo povzpel in postal tako mogočen, da bo njegovo podobo videti vsepovsod. Postavljali bodo kipe z njegovo podobo, njegov obraz pa se bo neprestano pojavljal v novicah in na televizijskih zaslonih po vsem svetu. Ploskali mu bodo najvplivnejši voditelji, toda vpliv nad človeštvom bo resnično pridobil šele po tem, ko ga bo javno sprejel in nato podprl lažni prerok.

Če bi se moj Sin ponovno razodel v mesu in zapovedal pozornost, bi Ga uničili. Antikrista pa bo svet toplo sprejel in ga zmotno imel za Jezusa Kristusa.

Vsaka Beseda, ki je vsebovana v Svetem Pismu, ki se navezuje na Drugi Prihod mojega Sina bo prirejena in izkrivljena tako, da bi prepričali svet, da so priča vrnitvi Jezusa Kristusa. Sovražniki mojega Sina, ki so pomešani z Njegovimi nedolžnimi služabniki v Cerkvah mojega Sina vsepovsod, bodo zavedeni v hudo zmoto. Njihovi voditelji bodo sprejeli antikrista in spodbujali duše, naj ga malikujejo. Njegov vpliv bo z grozo navdal mnoge, ki bodo ostali zvesti Bogu. Pomembno je, da zaščitite svoje duše pred njegovo hipnotično privlačnostjo.

Medalja Odrešenja vas bo, če jo boste nosili na sebi, poleg drugih milosti, ki jih obljublja, varovala pred močjo antikrista. Da ne bo pomote, antikrist bo očaral mnoge, in imeli ga bodo za najmočnejšega, najpriljubljenejšega, najbolj karizmatičnega in najvplivnejšega voditelja vseh časov. Mnogi bodo verjeli, da je antikrist zelo svet človek, zaradi njegove povezave s Cerkvijo mojega Sina pa se bo na milijone ljudi spreobračalo k temu, v kar bodo verjeli, da je Resnica. Ta lažna zunanjost svetosti bo prinesla solze veselja vsem tistim, ki vse do tedaj niso imeli ne vere v svojem življenju, niti niso verovali v Boga. Tega človeka bodo obsipavali s hvalo ter mu pripisovali zasluge, da je rešil njihove duše.

Sprva bodo antikrista imeli za velikega voditelja s privlačno, šarmantno in z ljubeznivo privlačnostjo. Nato bo sčasoma pričel kazati ozdravljajoče moči in pojavili se bodo številni ljudje, ki bodo trdili, da jih je on ozdravil. Mnogi bodo tudi zatrjevali, da v njegovi navzočnosti doživljajo čudeže. Nato se bo vsepovsod pojavila vrsta lažnih prikazovanj, v katerih bo videti podobo znamenja Svetega Duha.

Mediji bodo o njem ustvarili božansko podobo in zelo redki si ga bodo drznili javno grajati. Ker bo obvladal številne jezike, bo v zelo kratkem času preslepil na milijone ljudi. Nato se bodo pričele govorice, da se je Jezus Kristus vrnil drugič. Te govorice bodo podžigali tisti, ki bodo s širjenjem laži neutrudno delali za antikrista, dokler ga naposled ne bodo zmotno imeli za mojega Sina. Vsi ti dogodki zdaj zvenijo za lase privlečeni, toda ko se bodo le-ti odvili pred vami, se bo to zdelo kot naravno zaporedje dogodkov, ki jih bodo številni imeli za poživljajoče.

Takrat, ko bo satan, vsako zlobno zmoto predstavil svetu v obratnem vrstnem redu – bodo antikrista, ki bo uporabljal satanistične rituale, videli kako se dviguje v Nebesa. Mojega Sina bodo ob Njegovi vrnitvi videli, kako se spušča na oblakih – obratno kot tedaj, ko je šel v Nebesa – prav tako, kot je obljubil.

Nato bodo antikrist in vsi tisti, ki so ga suženjsko oboževali, vrženi v ognjeno jezero, in mir bo vaš, dragi otroci. Kajti vsi tisti, ki ostanejo zvesti Resnici, bodo, kot bi pomežiknili z očmi, povzdignjeni v Novi Raj, ko bodo Nebesa in Zemlja postale eno.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja