1041. Mati Odrešenja: Moj Oče bo pretresel svet tako fizično kot duhovno

Sobota, 8. februar 2014, ob 16:00

Moj dragi otrok, kakor se je Sveti Duh, Dar od Boga, spustil nad apostole mojega Sina, se bo prav tako izlil nad vse tiste, ki v teh časih ljubijo mojega Sina.

Moj Oče ima številne načrte, ki jih bo izvršil, da reši prav vsakega Svojega otroka. Ti načrti obsegajo mnoge čudežne dogodke, vključno z izlitjem posebne Milosti – z razodetji, danimi tebi po teh Sporočilih – da se zagotovi, da Božji otroci ne zaidejo na napačno pot, in številna druga posredovanja. Nekatera od teh posredovanj bodo v obliki ekoloških kazni. Ko bodo postale tako stalne, ljudje nič več ne bodo mogli trditi, da poplave, potrese, cunamije, vulkane in orkane povzroča človekovo zanemarjanje Zemlje.

Bog ima oblast nad Zemljo, zakaj On jo je ustvaril. On bo odločil o njeni usodi – nihče drug – kajti vsa Oblast pripada Njemu.

Moj Oče bo pretresel svet tako fizično kot duhovno, medtem ko zlobna dejanja hudobca in njegovi načrti uspevajo v vsakem narodu. Vsakemu dejanju onečaščenja Boga se bodo zoperstavila Njegova povračila, ki bodo povzročala neznosno kaznovanje. Moj Oče se bo silovito bojeval z grehom človeštva in človek nikoli ne sme podcenjevati Božje Moči.

Božje Ljubezni se nikdar ne sme jemati za samoumevno. Boga se nikoli ne sme imeti za šibkega samo zato, ker je Njegova Ljubezen do Njegovih otrok nedoumljiva. Njegovo Usmiljenje je veliko, vsem tistim, ki ljubijo Boga, pa bo prizaneseno v času stisk, ki se bodo zgrnile nad človeštvo, ko bo Bog zavržen v prid lažnim bogovom in obsedenosti človeštva s samim seboj.

Molite, molite, molite, kajti vse napovedane reči, v času priprav na Drugi Prihod mojega Sina, se bodo pričele zdaj. Dogodki se bodo naglo zvrstili in satanova vojska bo s premišljenimi napadi zavzela Cerkve mojega Sina tako, da bo to le redkokdo opazil. Potem bo satanovi vojski vseeno, kajti nedolgo zatem jih bodo imeli toliko zavedenih in v svojih krempljih, da jim nič več ne bo treba prikrivati svojih resničnih namenov.

Vi, moji dragi otroci, se morate pripravljati zdaj, ostati mirni, storiti vse, kar vam je bilo naročeno, in moliti. Ostanite skupaj. Drugim dušam prinašajte Resnico, goreče molite za spreobrnjenje tistih, ki ne verujejo v Boga, in za vse tiste, ki žalijo spomin na mojega Sina, Jezusa Kristusa.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja