1040. Nikdar ne bom prezrl tistih, ki so osamljeni, žalostni, prestrašeni in negotovi glede tega, ali Bog Obstaja ali ne

Petek, 7. februar 2014, ob 23:38

Moja draga ljubljena hčerka, medtem ko se Moja Sporočila širijo in ko vnemajo potrebo po spodbujanju mnogih, naj se obrnejo k Meni, boste doživeli številne čudeže.

Neverujoči, tisti, ki pripadajo vsakovrstnim veroizpovedim, in tisti, ki so se zaradi svojega grešnega življenja ločili od Mene, se bodo spreobrnili. To vam obljubljam. Človek, čigar oči so zaprte, jih bo odprl. Tisti s sovraštvom v svojih srcih bodo jokali solze radosti, ko bo odvzeta teža njihovega bremena. Ljudje, ki Me sploh ne poznajo, Me bodo spoznali. Tako veliko jih bo prišlo k Meni in Me bodo klicali, mnogi pa bodo, ko bodo končno sprejeli, da sem posredoval, da bi jih rešil pred vsem zlom, občutili Navzočnost Svetega Duha.

Moja hčerka, prosim, potolaži vse tiste, ki jih žalosti način, na katerega se zanika Moj Obstoj v svetu. Povej jim, da bom Jaz, čeprav bo zatrta vsaka sled o Meni, po Božji Milosti še naprej razsvetljeval duše tistih, ki kličejo k Meni. Nikdar ne bom zapustil Svojih. Nikdar ne bom prezrl tistih, ki so osamljeni, žalostni, prestrašeni in negotovi glede tega, ali Bog Obstaja ali ne. Samo odriniti morajo svoj napuh na stran ter Me prositi za znamenje Moje Navzočnosti, in se jim bom odzval. Še nikdar poprej nisem posredoval v takšnem velikem obsegu, kot to počnem zdaj. Zaradi Moje Želje, da rešim celotno človeštvo, bom, če in ko me bodo poklicali, segel do src tistih, ki so Me doslej zanikali.

Pričakujem vaš odziv. Veselim se ljubezni in veselja, s katerima bom, v trenutku sprave, napolnil vaša srca in duše, kajti to bo sladkost vašega spreobrnjenja. To bo čas, ko boste odklenili svojo dušo in dovolili, da vam Božja Luč prinese največji Dar, ki bi si ga kdaj koli mogli zamisliti – Dar Večnega Življenja.

Vaš Jezus