858. Kar zadeva druge nedolžne, ki slepo sledijo zveri in lažnemu preroku, ti bodo vklenjeni v brutalne okove

Nedelja, 28. julij 2013

Moja draga ljubljena hčerka, nikoli ne smeš dvomiti o Moji Besedi. Če Mi resnično zaupaš, moraš delati tisto, kar Jaz želim, da delaš, tako da lahko v tem času razsvetlim svet in ga pripravim na Nov Začetek.

Veliko tega, kar se dogaja Moji Cerkvi, je bilo napovedanega, toda sprejeti moraš, da Moj Oče te grozote dovoljuje z razlogom. To je dokončni konec Satanove vladavine. V svojem imenu je vzredil zver, in ta antikrist je duh samega Satana. Njemu in njegovim privržencem je bilo danega zelo malo časa v veliki bitki za duše.

Satanovo maščevanje je v tem, da ukrade toliko duš, kolikor je v njegovi moči, preden bo vklenjen in vržen v brezno. Tisti njegovi pajdaši, ki malikujejo kačo, zgolj sledijo njegovim navodilom zaradi moči, o kateri jim pravi, da bo njihova, če mu pomagajo izpolniti njegov diabolični načrt. Kako zelo bodo te uboge duše trpele za vso večnost in kako bodo kričale po Mojem Usmiljenju, ko bo postalo jasno grozljivo spoznanje njihove usode.

Kar zadeva druge nedolžne, ki slepo sledijo zveri in lažnemu preroku, ti bodo vklenjeni v brutalne okove, za pobeg iz katerih ne bodo imeli moči. Ti nujno potrebujejo vašo pomoč. Goreče morate moliti za njihove duše, da bodo izpuščene nazaj k Meni. Zunanji svet sprva ne bo videl veliko tega, kar bi opozarjalo na nevarnost. Vojne na Bližnjem Vzhodu in kasnejši mir bodo pozdravljali s ploskanjem.

Človek miru bo prejel številne nagrade kot priznanje za svoja človekoljubna dejanja. Na lažnega preroka bodo gledali kot na tistega, ki združuje cerkve sveta, in ki ob vsaki priložnosti kaže vse tiste značilnosti, ki jih povezujete s svetnikom.

Vse bo v redu, dokler se ta dva ne bosta obrnila in surovo potolkla vse tiste, ki bodo nasprotovali njunemu načrtu za nadzor nad svetom. Iz Moje Cerkve bosta spletla gnezdo zveri, dokler ne bo tema prekrila Zemlje.

Vsi bodo občutili vznemirjenost. Vi vsi boste občutili zlo, ko bo Satan preko antikrista nadzoroval vse. Toda prav tedaj, ko se bodo stvari zdele brezupne, se bom po Svojem Velikem Usmiljenju spustil, da vas vse objamem, da dokažem svetu Resnico.

Moje Usmiljenje je tako veliko, da bom razsvetlil najtemnejše duše, in te bodo prišle k Meni z olajšanjem v svojih srcih. Na tej stopnji bo Moč Svetega Duha iz njihovih duš pregnala vse dvome. Kmalu zatem, tedaj ko bodo Božji otroci spoznali Resnico, bo zadonela Poslednja Trobenta in Zemlja bo prenovljena. Vse zlo bo izginilo. Sonce vas bo vse napolnilo z Veliko Lučjo in vsakomur izmed vas bo z veliko ljubeznijo izročen Novi Raj kot največji Dar, ki bi si ga kdaj koli mogli zamisliti.

Vse, kar morate storiti, je, da zaupate v Resnico, ki jo Jaz razodevam, tako da se boste lahko izognili pastem, ki bodo nastavljene, da bi vam ukradle vaše duše. Tisti med vami, ki lahko vidite, ki Mi zaupate, ki Me kličete, Mi boste pomagali rešiti duše tistih, ki lahko vidijo, pa nočejo videti Resnice.


Vaš Jezus

Dodaj odgovor