859. Žig zveri bo prinesel smrt – smrt duše in smrt zaradi strašne bolezni

Ponedeljek, 29. julij 2013

Moja draga ljubljena hčerka, Moje Ime se redko omenja v isti sapi s tistimi, ki trdijo, da predstavljajo Mene in kričijo bogokletja zoper Boga. Ne le, da bo Moja smrt na Križu zavržena in ne bo omenjana, ampak bodo podobe demonov uporabljene kot nadomestek za Moj Korpus na Križu. Koga so potem umorili na Križu, če ne Mene? Kdo so ti, ki razglašajo Mojo Besedo svetu, vendar izrekajo bogokletstva, ki se izlivajo iz njihovih ust?

Pazite se čudežev, o katerih bodo možje v belih oblačilih trdili, da jih delajo, kot da bi bili iz Mojega Mesa in blagoslovljeni z Mojim Duhom. Ko boste videli, da se odvijajo osupljivi in dozdevno čudežni dogodki, vedite, da nikakor niso nič od tega.

Govorili vam bodo, da lažni prerok s svojo roko dela čudeže. Pričakovalo se bo, da mu boste izkazovali veliko spoštovanje in sprva vam bodo pravili, da je živi svetnik. Častili, ljubili in občudovali ga bodo in vsi bodo govorili, da mu je Bog naklonjen. Sčasoma bodo verjeli, da se ti čudeži dogajajo zato, da bi naznanili Moj Drugi Prihod.

Nato pa se bo pojavila zver. In ta bo počastil prvega. Svet pa se bo znašel v strašni zmoti. Ujel se bo v past. Po eni strani bo lažni prerok nadzoroval vse religije na svetu ter prežal na ljubezen tistih, ki poznajo Resnico. Tisti pa, ki poznajo Resnico, me ne bodo zavrnili, zakaj njihovo je Božje Kraljestvo. Antikrist bo lažnemu preroku izkazoval veliko čast. Toda, ker bo njegova vloga politična, bo njuna složnost združila mnoge ljudi, ki bodo pozdravljali to zavezništvo.

Ti dogodki bodo kmalu pričeli postajati razumljivi. Tisti, ki vas skušajo s seboj speljati v lažno vero, ki ni od Boga, bodo zelo prepričljivi. Nikoli ne bodo razkrili svoje resnične namere, dokler ne bodo prepričani, da zmagujejo v tej bitki. Toda nato bodo uničili mnoge, ki ne bodo hoteli sprejeti žiga zveri. Dejali bodo, da je to znamenje resničnega svetovnega miru, ljubezni in enotnosti, toda v njegovem odurnem jedru bodo skrite črke 666, znamenje zveri.

Kakor svete medalje nudijo zaščito iz Nebes z Močjo Boga, bo žig zveri prinesel smrt – smrt duše in smrt zaradi strašne bolezni. Tisti, ki ga zavrnejo, se bodo morali skriti in pripraviti. Vem, da je to zastrašujoče, vendar je res. S pomočjo vaših molitev bom posredoval, da bom preganjanju napravil konec. 

Vas, Svoje ljubljene verne, ki poznate Resnico, zdaj pripravljam, da boste pomagali tistim, ki se bodo mučili s tem védenjem. Takrat, ko se bo to zgodilo, bo Moja Preostala Vojska upoštevanja vredna sila. Njena moč bo v njeni sposobnosti reševanja tistih, ki bodo trpeli zaradi tega diaboličnega dejanja iz maščevanja nad Božjimi otroki.

Vaš Jezus

Dodaj odgovor