857. Poglejte za masko humanizma, pa ne boste našli sledov Boga

Sobota, 27. julij 2013

Moja draga ljubljena hčerka, Moja Želja je, da vsi Moji ljubljeni verni goreče molijo, da odvrnejo škodo za duše zaradi vzpona ateizma. Ateizem ne razglaša vedno samega sebe. Zelo pogosto ljudje, ki so se iz kakršnega koli razloga odločili, da ne bodo več verovali v Boga, ustvarijo nadomestek.

Človek mora zaradi svojega ustroja poiskati poslanstvo, da upraviči svoj obstoj. Prekletstvo humanizma je v tem, da poveličuje človeka v očeh človeka. Humanist zatrjuje, da je zagotovitev prvega mesta človekovim potrebam vse, kar je potrebno narediti. Številni ljudje zamenjujejo humanizem s krščanstvom. Kadar nekdo, za vsako ceno, razglaša pomembnost posvetnih dobrin v človekovem življenju, da bi se izognil trpljenju ali revščini, je enostavno domnevati, da je to oblika ljubezni do bližnjega.

Če rečete, da hočete zaustaviti revščino, brezposelnost in ostale stiske, bodo mnogi mislili, da govorite v Imenu Boga. Poglejte za masko humanizma, pa ne boste našli sledov Boga, niti ne boste slišali omembe Njegovega Imena. Tisti, ki živijo kot humanisti, ne ljubijo Boga. Ljubijo zgolj sami sebe. Prav tako verjamejo, da je vse, kar šteje, blagostanje človeštva – navadno v obliki posvetnih reči – kot sredstvo za dosego cilja.

Četudi je morda vaša skrb za potrebe človeka videti dobrodelna, pa nikoli ne morete nadomestiti Boga s postavljanjem človekovih potreb na prvo mesto. Kadar ravnate tako, žalite Boga. Humanizem, čeprav ima vse zunanje znake ljubezni do Boga, ni to, kar se zdi. Za masko ljubezni se skriva ljubezen do sebe. Človek bo umrl, njegovo telo se bo spremenilo v prah, njegova duša pa bo živela naprej, pa vendar vas humanizem hoče prepričati, da je človek nesmrten.

Bodite previdni, ko sprejemate humanizem, kajti kadar storite to, se ločite od Mene.

Vaš Jezus

Dodaj odgovor