909. Mati Odrešenja: Zasmehovali vas bodo, ker ne boste priznali nove interpretacije Katolicizma

Sreda, 11. september 2013

Moj otrok, moje Srce je sklenjeno s Srcem mojega ljubljenega Sina, Jezusa Kristusa, v tem času velike bridkosti, ko narašča preganjanje vseh Božjih otrok.

Vsak človek na svetu, še zlasti tisti brez denarja, vpliva ali lastnine, bo trpel zaradi pohlepa tistih, ki nadzorujejo mnogo držav. Moje Delo v pomoč mojemu Sinu, da izpolni poslednji del Svoje Zaveze, da reši človeštvo, je pričelo postajati vidno na mnoge načine. Po Božji Moči bom jaz vse tiste, ki so zaradi trpljenja v svojem življenju pretreseni od žalosti, vodila v Pribežališče Zaščite mojega Sina. Tisti, ki morate prestajati tolikšno revščino, tolikšno lakoto, tolikšno stisko, tolikšno krivičnost – najsi bo kar koli že – boste potolaženi, kadar me prosite, naj molim za vas.

Tistim med vami, ki morate trpeti, ker pričujete za Jezusa Kristusa, Odrešenika človeštva, bo v tem času dana dodatna moč, kadar Me boste prosili, da vam pomagam. Kmalu boste priča najhujši krivici v Cerkvi mojega Sina, kjer bodo tako običajni verniki kot tudi sveti služabniki obtoženi neposlušnosti Naukom Jezusa Kristusa.

Od vas se bo zahtevalo, da izrečete prisego – da jo recitirate tako kot Apostolsko Veroizpoved – da izpoveste svojo zvestobo spremenjeni obliki češčenja Boga. Po zaprisegi po tej prisegi, ki v Najsvetejši Bibliji ni priznana, boste svojo dušo izpostavili veliki nevarnosti. Liturgija bo spremenjena in razglašeni bodo novi dodatki, medtem ko se drugi deli, ki so se molili dolga leta, ne bodo več omenjali. Ta zlobni načrt bo utemeljen, ker bodo vzeli vse lastnosti, povezane z mojim Sinom, ter razglasili, da so le-te razlog ta takšne spremembe.

Zaradi tega se bo tistim, ki ste zvesti mojemu Sinu, to zdelo globoko skrb vzbujajoče, in vaše duše bodo zelo trpele. In medtem, ko boste še naprej častili mojega Sina, vas bodo zasmehovali, ker ne boste priznali nove interpretacije Katolicizma ter Krščanstva. Med temi preizkušnjami nikoli ne smete izgubiti poguma, ker ste, dragi otroci, deležni naklonjenosti pri Bogu, in On bo ostal z vami vse do konca.

Nikoli se ne obrnite proč od Resnice. Nikoli ne verjemite ničemur, kar ni prišlo od Boga.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja