925. Mati Odrešenja: Le redki bodo dovolj pogumni, da bodo javno oznanjali Božjo Besedo med Križanjem Cerkve mojega Sina na Zemlji

Sreda, 25. september 2013, ob 12:15

Moj otrok, Križanje Cerkve mojega Sina na Zemlji se je dodobra ter resnično začelo in vsi znaki so pričeli postajati vidni. Tako kot je tedaj, ko so mojega Sina pribili na Križ, ostal z Njim do konca samo eden izmed Njegovih učencev, si bodo le redki izmed Njegovih učencev na Zemlji upali biti opaženi, kako branijo Njegovo Mistično Telo na Zemlji, ko bo izropano, preganjano in nato uničeno.

Zelo malo tistih, ki so prisegli zvestobo mojemu Sinu, je gledalo Njegovo bičanje ali hodilo ob Njem med vzponom na Goro Kalvarije. Imela sem samo štiri zveste učence – svojo sestrično Marijo; Marto; Marijo Magdaleno in Janeza – da so me držali pokonci ter mi pomagali v moji agoniji, ko sem morala biti priča strahotnemu mučenju svojega Sina. Mnogi bodo sledili navodilom mojega Sina po teh svetih Sporočilih za svet, toda le redki bodo dovolj pogumni, da bodo javno oznanjali Božjo Besedo med Križanjem Cerkve mojega Sina na Zemlji.

Moja žalost ob tem času je velika, kajti vse, kar sem napovedala med prikazovanji v La Salettu in Fatimi, se zdaj uresničuje pred vsemi vami, vendar mnogi od vas ste slepi. Tisti, ki ste v mojih najsvetejših svetiščih pred menoj posvetili ure in ure, morate priti ter prositi mene, vašo Mater, da odprem vaše oči. Morate me prositi, da posvetim vaša srca in duše mojemu Sinu, drugače Ga boste tudi vi zatajili.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja