998. Kmalu Me boste videli v vsej Moji nebeški Slavi in tedaj boste končno razumeli skrivnost Mojega Božanstva

Nedelja, 22. december 2013, ob 15:56

Moja draga ljubljena hčerka, svet bo kmalu postal pozoren in priznal Mojo Navzočnost. Mojo Navzočnost bo čutiti v vsakem narodu, državi in domu in nihče ne bo zanikal Moje Navzočnosti, vendar pa nekateri ne bodo hoteli doživeti Mojega Posredovanja. Vsi morate sprejeti, da je, ko se bo zgodilo Opozorilo, to Veliko Znamenje iz Nebes. Potrdilo bo Ljubezen, ki jo ima Bog do vseh Svojih otrok.

Tisti Dan se bo končala vaša samotna ločenost od Boga. Tisti, ki se želite obvarovati žalosti, ki danes obstaja v svetu, vedite tole. Jaz bom obrisal vaše solze. Odpustil bom vaše grehe. Blagoslovil bom vse vas, vključno s tistimi, ki Mi bodo obrnili hrbet, v upanju, da bodo pritekli nazaj k Meni, tako da jih lahko rešim.

Svet je Moj. Božji otroci bodo zbrani skupaj in vsi tisti, katerih imena so v Knjigi Življenja, bodo vzeti v Moj Objem. Molite, da se bodo tisti, ki imajo dvome, teh rešili, da Me bodo tisti, ki so v strašni temi, prosili za Usmiljenje, in da Me bodo tisti, ki Me zanikajo, končno priznali.

Nikoli ne smete dovoliti, da vas nasprotniki Moje Svete Besede speljejo proč od Mene, vašega ljubljenega Jezusa. Kmalu Me boste videli v vsej Moji nebeški Slavi in tedaj boste končno razumeli skrivnost Mojega Božanstva.

Vaš Jezus