999. Mati Odrešenja: To novo in opolzko oponašanje Božje Besede bo mnoge prepričala, da je zgolj moderna posodobljena različica Nove Zaveze

Ponedeljek, 23. december 2013, ob 18:36

Moj otrok, tema se bo tako naglo zgrnila nad Cerkev mojega Sina, da bodo mnogi v trenutku utihnili, tako pretreseni bodo. Moj Sin, Jezus Kristus, Kralj, bo razglašen, da ni več Kralj. Na Njegovem mestu bodo poveličevani poganski bogovi in vse religije, vključno s tistimi, ki ne prihajajo od Boga. Vse to pa bo zasedlo položaj v Cerkvi mojega Sina na Zemlji.

Svetu se bo nova razglasitev, tako imenovanega krščanstva, zdela dobra novica. Svet se bo veselil, ker bodo mnogi pozdravljali to, kar bodo imeli za veliko strpnost do vsakovrstnih dejanj, ki so vse dotlej veljala za greh v Božjih Očeh.

Ko je moj Sin hodil po Zemlji, so farizeji zavračali Resnico. Verovali so samo v tisto, kar jim je ustrezalo, in verjeli so v številne neresnice. Niso hoteli sprejeti iztegnjenih Rok mojega Sina, ko je oznanjal Sveto Božjo Besedo. Ponovno je prišel čas, da tisti, ki trdijo, da poznajo Resnico, zanikajo mojega Sina. S tem mislim Njegovo Sveto Besedo, kot je oznanjena v Najsvetejših Evangelijih. Kmalu bo Najsvetejša Knjiga zavržena, vsem znotraj Cerkve mojega Sina in zunaj nje pa bo razkrit nov bogokletni nadomestek. Mnogi bodo zavedeni.

Sovražniki mojega Sina so tako premeteni, da bo to novo in opolzko oponašanje Božje Besede mnoge prepričala, da je zgolj moderna posodobljena različica Nove Zaveze. Beseda mojega Sina bo uporabljena in spremenjena, tako da bo pomenila nekaj novega – nekaj, česar On nikoli ni rekel. Hudobec bo preko sovražnikov mojega Sina vedno zavajal svet tako, da bo Resnico uporabljal kot podlago za laži. Vedno bodo napadali, kar je Resnično tako, da bodo manipulirali z Resnico, da bi blatili Besedo mojega Sina.

Najprej bodo začeli z Njegovo Besedo ter jo uničili – sprva tako, da se ji bodo posmehovali, nato pa s tem, da jo bodo zavrgli v prid hereziji. Zatem bodo napadli Njegovo Meso. Beseda je postala Meso v obliki mojega Sina. Mojega Sina so takrat križali, zdaj pa, ko ponovno prihaja, da prenovi Zemljo, bodo uničili Sveto Evharistijo. Vsi tisti z vero morajo vztrajati v času teh strašnih porodnih bolečin, kajti ko bo vsega konec, se bo Sin Človekov vzdignil in prišel, da ponovno prevzame Svoje Kraljestvo na Zemlji. Tisti, ki ljubijo mojega Sina, Ga morajo vselej častiti in nikoli ne zatajiti.

Pripravljeni morate biti, da živite po Resnici in nikoli ne podleči, da bi sprejeli laži, ki se bodo širile po vsem svetu, ter novo svetovno religijo, ki bo kmalu razglašena. Ko boste videli, da se te stvari dogajajo, bodite prepričani, da je blizu ura za Drugi Prihod Edinega Resničnega Odrešenika – Jezusa Kristusa, Kralja človeštva.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja