997. Mati Odrešenja: On, moj Sin, bo po čudežu Razsvetljenja Vesti svetu prinesel veselje, ljubezen in upanje

Nedelja, 22. december 2013, ob 15:19

Moj otrok, prosim, naj bo znano, da se moj dragi Sin pripravlja na Svoje Veliko Posredovanje Usmiljenja. Svet bo posledično prenovljen in mnogi se bodo radovali v svoji na novo pridobljeni svobodi, brez dvoma glede Obstoja Boga.

Kako osamljeni so tisti, ki ne poznajo mojega Sina. Ko je moj Sin stal na gori, tik pred Svojim Vnebohodom v Nebesa, so bili Njegovi učenci zbegani in prestrašeni zaradi ločenosti, s katero bi se morali soočiti brez Njega. Mnoge izmed njih je zgrabila panika in so rotili mojega Sina, naj jih ne zapusti. On jih je tolažil tako, da jim je potrpežljivo razložil, da bo ta ločenost samo začasna in da jim bo poslal pomoč. Pomoč, o kateri je govoril, je bil Dar Svetega Duha. Nato jim je dejal: »Ne bojte se, zakaj ob pomoči Njega, ki vam Ga bom Jaz poslal, ne boste sami. Jaz bom vedno z vami v obliki Svetega Duha.«

A četudi je vsem povedal, da bo ponovno prišel, niso v resnici razumeli, kaj je s tem mislil. Nekateri so mislili, da bo minilo nekaj tednov, preden se bo razodel. Toda, zapomnite si, dan v Božjih Očeh je lahko kateri koli čas. Zdaj se ta Dan približuje in vse napovedane prerokbe, ki se tičejo znamenj ob koncu časa, se dogajajo. Ne imejte nobenega strahu v svojih srcih, dragi otroci, kajti čas za veselje je skoraj nad vami. Solz ali žalosti ne bo več, kajti Veliki Dan mojega Sina se bo zasvital nenadoma in vse kateri so Njegovi bo zbral v Svoje Svete Roke.

Molite za velike Božje Blagoslove in za veliko Usmiljenje, ki ga ima moj Sin v velikem izobilju do vsakega izmed Božjih otrok. To vključuje dobre, slabe in brezbrižne. On, moj Sin, bo po čudežu Razsvetljenja Vesti svetu prinesel veselje, ljubezen in upanje.

Bodite hvaležni za to veliko Usmiljenje. Ljubezen mojega Sina do vas nikdar ne bo umrla, oslabela ali se vam odtegnila, ker pripadate Njemu. Vi ste Njegovi. Vi ste Božji otroci. Ne pripadate satanu.

Molite, molite, molite, da bo človeštvo raje izbralo Usmiljeno Roko mojega Sina kakor pa prevaro in zlobni oprijem, ki ju hudobec vrši nad slabotnimi.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja