996. Moje Cerkve ne morete ločiti od Besede – Mesa – ker potem ne more obstajati

Sobota, 21. december 2013, ob 20:13

Moja draga ljubljena hčerka, tisti, ki te preko Moje Svete Besede obtožujejo, da se boriš zoper Avtoriteto Moje Cerkve, morajo poslušati Moj Klic.

Cerkev, ki sem jo ustvaril Jaz, Jezus Kristus, je bila zgrajena na trdni Skali, in ne glede na to kako zelo je Moja Cerkev – Moje Telo – napadena, je peklenska vrata nikoli ne bodo premagala. Satan in njegovi zastopniki bodo napadali samo tisto, kar je pristno, kar je Resnično in kar je od Mene. Na to bo osredotočena vsa njegova energija – na Mojo Cerkev. Jaz sem Navzoč v Svoji Cerkvi po Svojem Telesu, Najsvetejši Evharistiji. Moji sovražniki bodo vedno napadali Najsvetejšo Evharistijo, saj Ta ni zgolj simbol Moje Ljubezni, Moje Obljube, da bom odrešil svet – To je Moje Telo. Živi in diha, ker sem Jaz, Jezus Kristus, Tisti, ki biva v Njej. Jaz bom ostal Navzoč v Sveti Evharistiji do pred koncem, toda Moja Cerkev ne bo nikoli umrla.

Moja Beseda je postala Meso, in po Mojem Mesu Mi boste vi, Božji otroci, ostali blizu. Kadar so v preteklosti Moji sovražniki napadali Mojo Cerkev, se je Moja Cerkev združila ter se bojevala proti svojim nasprotnikom. Kadar pa hudobni duh od znotraj napada Mojo Cerkev, se bo soočila z zelo malo ovirami od sekularnega sveta.

Satan ne napada svojega lastnega dela. Kot Sin človekov Jaz nikdar ne bom zapustil Svoje Cerkve, kajti Vanjo hudič ne more prodreti. Moji verni bodo ostali zvesti Moji Cerkvi vse do poslednjega dne. Vendar pa bo število ljudi, ki ne bodo razumeli napadov, katerim bo Moja Cerkev podvržena od znotraj, visoko. Oni bodo v glavnem zadovoljni s številnimi prilagoditvami, ki bodo uvedene v Svete Zakramente ter Božje Postave. Pogoltnili bodo laž, da moderno življenje zahteva moderno cerkev; da mora danes biti ljudem omogočeno, da izbirajo na podlagi svoje svobodne volje – ne glede na to, ali žalijo Boga ali ne. Potem ko bodo užalili Boga in zagrešili bogokletje, ko bodo oskrunili Sveto Evharistijo, nič več ne bodo del Moje Cerkve. Moja Cerkev bo ostala neokrnjena. Moja Cerkev bo obstala zaradi tistih, ki bodo ostali zvesti Božji Besedi – Besedi, ki je postala Meso. Kajti Moje Cerkve ne morete ločiti od Besede – Mesa – ker potem ne more obstajati.

Obljubil sem, da bom varoval Svojo Cerkev pred peklenskimi vrati, in to zdaj delam tako, da pripravljam Svoje zveste svete služabnike, da bodo stali ob Meni ter ostali zvesti in neomajni do Velikega Dne. Jaz nikoli ne prelomim Svoje Obljube.

Vaš Jezus